Anbefalet rute
Aalborg
Rejs direkte til Billund med fly
Billund
Se priser
Alternative ruter
Aalborg
Rejs med tog til København
København
Rejs med fly til Billund
Billund
Se priser

Hvordan kommer man fra Aalborg til Billund?

Planlægger du at rejse til Aalborg fra Billund og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Aalborg til Billund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Aalborg og Billund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Cimber Air, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines eller Danske StatsBaner (DSB)) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Aalborg og Billund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Aalborg-Billund-rejse.

På din rejse fra Aalborg til Billund har du flere transportmuligheder

Aalborg Billund med tog

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Aalborg Billund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Aalborg Billund med fly

Mange flyvninger forbinder Aalborg til Billund hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Billund på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Aalborg til Billund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Aalborg Billund

Afgangsby
Aalborg
Danmark
Destination by
Billund
Danmark
Afstand
155 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Aalborg Billund billetter
Søg efter overnatning i Billund
Planlæg nemt din rejse fra Aalborg til Billund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Aalborg til Billund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Aalborg og Billund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Cimber Air, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines eller Danske StatsBaner (DSB) for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Aalborg og Billund med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Aalborg og Billund

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Aalborg til Billund?
Komfort Togene mellem Aalborg og Billund tilbyder generelt mere benplads og ekstra komfort for passagererne.
Omkostninger Aalborg-Billund-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Aalborg til Billund?
Hastighed At flyve mellem Aalborg og Billund er den hurtigste måde at rejse de 155 km mellem Aalborg og Billund på.
Priser Flybilletter fra Aalborg til Billund kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).

Hvor skal man starte fra i Aalborg? Hvor ankommer jeg i Billund?

Afgangsstationer i Aalborg

Aalborg station
Kort
Skalborg St.
Kort
Aalborg Vestby St.
Kort
Lindholm St.
Kort

Afgangslufthavne i Aalborg

Aalborg
Kort

Ankomstlufthavne i Billund

Billund
Kort
Søg efter Aalborg Billund billetter
Søg efter overnatning i Billund

Tog Aalborg Billund

Det anbefales at bestille din togbillet fra Aalborg til Billund mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togbilletter fra Aalborg til Billund kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Aalborg til Billund. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Aalborg og Billund.

Togvirksomheder fra Aalborg til Billund

Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Søg efter togbilletter til Aalborg Billund

Flyrejser Aalborg Billund

Flyselskaber Aalborg Billund

Cimber Air
Cimber Air
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Søg efter flybilletter Aalborg Billund
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt