Rejser fra Aalborg til Göteborg

Planlæg din tur fra Aalborg til Göteborg i tog, færge

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

1 mulighed for at gå fra Aalborg til Göteborg i færge, tog

  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
Aalborg
Frederikshavn
Göteborg
  • Få priser

Rejse Aalborg Göteborg

Transportformerfærge, tog
afstand143 km
Direkte linjeIngen

Sådan rejser man fra Aalborg til Göteborg ?

Du har valgt Göteborg som destination for din næste ferie eller weekend, men du ved ikke, hvordan du kommer derfra Aalborg og hvordan man finder det bedste Aalborg til Göteborg transport tilbud? Generelt gennemser du flere websteder og bruger timer uden at være sikker på, at alle transportløsninger blev taget i betragtning.

Takket være din multimodale søgemaskine Vivanoda finder du på det samme sted alle priser til tog og færge at komme til Göteborg. Du skal bare angive afrejsedato til Göteborg så lad Vivanoda søge efter dig. For at finjustere din søgning i henhold til dine præferencer skal du bruge de tilgængelige filtre og sorteringsindstillinger.

For at nå din destination fra Aalborg, vil du rejse med Stena Line eller Danske StatsBaner (DSB) ved tog eller færge.

Hvilke transportører skal der rejse mellem Aalborg og Göteborg?

Jernbaneselskaber
Danske StatsBaner (DSB) tilbyder en linje Aalborg-Frederikshavn ved tog afgår fra Aalborg station Station (1.2 km fra byens centrum) og serverer Kvissel St. Station ved ankomsten (8.3 km fra centrum)
Rederier
Bådene fra Stena Line giver den maritime forbindelse mellem havnen i Frederikshavn og Göteborg (Gothenburg Elof Lindälvs Gata i 4.3 km af byen)

Alle transportformer Aalborg Göteborg

For en tur fra Aalborg (Danmark) til Göteborg (Sverige) med en afstand på 143 km kan du låne 2 transportformer, eventuelt kombineret færge og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Aalborg til Göteborg uden forandring. Du kan tage togetAalborg-Frederikshavn og brug færge for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af Danske StatsBaner (DSB) til Frederikshavn forlader fra Aalborg station banegård i Aalborg. Ankomst til Frederikshavn vil være på Kvissel St. Station (8.3 km fra centrum).
Der er ingen direkte overgang til Aalborg Göteborg, så du bliver nødt til at bruge andre midler (tog) at kombinere med færgen for at færdiggøre havkrydsningen Frederikshavn-Göteborg.
Du vil starte i Frederikshavn havn på 0.6 km de Frederikshavn ombord på et Stena Line skib. Båden vil dock i Gothenburg Elof Lindälvs Gata Port på 4.3 km fra Göteborg. Vi råder dig til at ankomme til Frederikshavn Havn for at gå om bord en til to timer før den angivne tid på din reservation.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)