Rejser fra Aalborg til Las Palmas De Gran Canaria

Planlæg din tur fra Aalborg til Las Palmas De Gran Canaria i tog, færge, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

4 muligheder for at gå fra Aalborg til Las Palmas De Gran Canaria i fly, færge, tog

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Aalborg
Las Palmas De Gran Canaria
  • Få priser
2
Aalborg
Århus
Las Palmas De Gran Canaria
  • Få priser
3
Aalborg
København
Las Palmas De Gran Canaria
  • Få priser
4
Aalborg
Puerto del Rosario
Las Palmas De Gran Canaria
  • Få priser

Rejse Aalborg Las Palmas De Gran Canaria

Transportformerfly, færge, tog
afstand3778 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra Aalborg til Las Palmas De Gran Canaria?

Vi tilbyder 4 ruter i tog, færge, flyat forberede din Aalborg Las Palmas De Gran Canaria tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, færge, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Aalborg Las Palmas De Gran Canaria ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Aalborg og Las Palmas De Gran Canaria på et kort samt ruten Aalborg Las Palmas De Gran Canaria og de forskellige forbindelsespunkter (Gran Canaria Lufthavn, la Luz Ferry Terminal, Aalborg Lufthavn, Aalborg station Station, Skalborg St. Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Las Palmas De Gran Canaria

Alle transportformer Aalborg Las Palmas De Gran Canaria

For en tur fra Aalborg (Danmark) til Las Palmas De Gran Canaria (Kanariske øer, Spanien) med en afstand på 3778 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, færge og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Direkte fly Aalborg> Las Palmas De Gran Canaria bliver den hurtigste måde at nå frem til din destination.
Afslut Aalborg ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Aalborg fjernbetjening AAL 6.3 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Las Palmas De Gran Canaria (Gran Canaria Lufthavn, IATA kode: LPA) drives af Norwegian Air Shuttle eller Primera Air.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Aalborg til Las Palmas De Gran Canaria uden forandring. Du kan tage togetAalborg-København og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af Danske StatsBaner (DSB) til København forlader fra Aalborg station banegård i Aalborg. Ankomst til København vil være på København H Station (0.4 km fra centrum).
Der er ingen direkte overgang til Aalborg Las Palmas De Gran Canaria, så du bliver nødt til at bruge andre midler (fly) at kombinere med færgen for at færdiggøre havkrydsningen Puerto del Rosario-Las Palmas De Gran Canaria.
Du vil starte i Puerto del Rosario havn på 1.2 km de Puerto del Rosario ombord på et Naviera Armas eller Acciona Trasmediterránea skib. Båden vil dock i la Luz Port på 1.3 km fra Las Palmas De Gran Canaria. Vi råder dig til at ankomme til Puerto del Rosario Havn for at gå om bord en til to timer før den angivne tid på din reservation.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)