Rejser fra Aalborg til Malaga

Planlæg din tur fra Aalborg til Malaga i tog, bus, samkørsel, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

3 muligheder for at gå fra Aalborg til Malaga i fly, tog, bil, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Aalborg
Malaga
  • Få priser
2
Aalborg
København
Malaga
  • Få priser
3
Aalborg
Alicante
Malaga
/
  • Få priser

Rejse Aalborg Malaga

Transportformerfly, samkørsel, bus, tog
afstand2498 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra Aalborg til Malaga?

Vi tilbyder 3 ruter i tog, bus, samkørsel, flyat forberede din Aalborg Malaga tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, samkørsel, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Aalborg Malaga ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Aalborg og Malaga på et kort samt ruten Aalborg Malaga og de forskellige forbindelsespunkter (Malaga Bus Station, Malaga-Costa del Sol Lufthavn, Aalborg Lufthavn, Aalborg station Station, Skalborg St. Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Malaga

Alle transportformer Aalborg Malaga

For en tur fra Aalborg (Danmark) til Malaga (Andalusien, Spanien) med en afstand på 2498 km kan du låne 4 transportformer, eventuelt kombineret fly, samkørsel, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Direkte fly Aalborg> Malaga bliver den hurtigste måde at nå frem til din destination.
Afslut Aalborg ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Aalborg fjernbetjening AAL 6.3 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Malaga (Malaga-Costa del Sol Lufthavn, IATA kode: AGP) drives af SAS - Scandinavian Airlines eller Primera Air.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Aalborg til Malaga uden forandring. Du kan tage togetAalborg-København og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af Danske StatsBaner (DSB) til København forlader fra Aalborg station banegård i Aalborg. Ankomst til København vil være på København H Station (0.4 km fra centrum).
Selvom det ikke er muligt at rejse til Aalborg Malaga kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen Alicante-Malaga.
Du vil bordlægge en bus til Alicante. Bussen vil slippe dig af i Malaga (1.4 km fra Malaga, Spanien) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Alicante busstation (ved 1.6 km de Alicante) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Malaga.
Blablacar er den vigtigste carpooling platform i Europa, hvor chauffører har Alicante-Malaga kan tage dig som passager, og du vil kombinere med en rejse i fly at dække hele turen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)