Anbefalet rute
Barcelona
Rejs direkte til Lanzarote med fly
Lanzarote
Se priser
Alternative ruter
Barcelona
Rejs med bus, tog, samkørsel til Valencia
Valencia
Rejs med fly til Lanzarote
Lanzarote
Se priser
Barcelona
Rejs med samkørsel, bus, tog til Madrid
Madrid
Rejs med fly til Lanzarote
Lanzarote
Se priser

Hvordan kommer man fra Barcelona til Lanzarote?

Planlægger du at rejse til Lanzarote fra Barcelona og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Barcelona til Lanzarote på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Barcelona og Lanzarote, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Renfe, SNCF, Blablabus, FlixBus eller ALSA) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Barcelona og Lanzarote på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Barcelona-Lanzarote-rejse.

På din rejse fra Barcelona til Lanzarote har du flere transportmuligheder

Bus fra Barcelona til Lanzarote

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Barcelona til Lanzarote, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Barcelona Lanzarote

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Barcelona Lanzarote-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Barcelona Lanzarote

Mange flyvninger forbinder Barcelona til Lanzarote hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Lanzarote på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Barcelona til Lanzarote, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Barcelona Lanzarote

Afgangsby
Barcelona
Spanien
Catalonien
Destination by
Lanzarote
Spanien
Afstand
1977 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med fly
Søg efter Barcelona Lanzarote billetter
Søg efter overnatning i Lanzarote
Planlæg nemt din rejse fra Barcelona til Lanzarote med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Barcelona til Lanzarote med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Barcelona og Lanzarote, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Renfe, SNCF, Blablabus, FlixBus eller ALSA for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Barcelona og Lanzarote med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Barcelona og Lanzarote

Fordele og ulemper ved at flyve fra Barcelona til Lanzarote?
Hastighed At flyve mellem Barcelona og Lanzarote er den hurtigste måde at rejse de 1977 km mellem Barcelona og Lanzarote på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Barcelona Lanzarote har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Barcelona til Lanzarote?
Service om bord Moderne busser mellem Barcelona og Lanzarote er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Barcelona og Lanzarote kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Barcelona til Lanzarote?
Hastighed Tog fra Barcelona til Lanzarote er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Omkostninger Barcelona-Lanzarote-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Barcelona? Hvor ankommer jeg i Lanzarote?

Afgangsstationer for busser i Barcelona

Barcelone Norte
Kort
Barcelone Sants
Kort
Barcelona Puerto Maritimo
Kort

Afgangsstationer i Barcelona

Barcelona-Sants
Kort

Afgangslufthavne i Barcelona

Barcelona-El Prat
Kort

Ankomstlufthavne i Lanzarote

Lanzarote
Kort
Søg efter Barcelona Lanzarote billetter
Søg efter overnatning i Lanzarote

Bus Barcelona Lanzarote

Varigheden af busrejsen mellem Barcelona og Lanzarote varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Lanzarote på din rejsedato.

Hyppigheden af afgangene til Barcelona fra Lanzarote varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Lanzarote, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Barcelona-Lanzarote, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busselskaber Barcelona Lanzarote

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Søg efter busbilletter Barcelona Lanzarote

Tog Barcelona Lanzarote

Det anbefales at bestille din togbillet fra Barcelona til Lanzarote mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Barcelona til Lanzarote. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Barcelona til Lanzarote afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Lanzarote er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togvirksomheder fra Barcelona til Lanzarote

Renfe
Renfe
SNCF
SNCF
Søg efter togbilletter til Barcelona Lanzarote

Flyrejser Barcelona Lanzarote

Flyselskaber Barcelona Lanzarote

Air Europa
Air Europa
Iberia
Iberia
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
TACV
TACV
Evelop Airlines
Evelop Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
TUIfly
TUIfly
Binter Canarias
Binter Canarias
Air Berlin
Air Berlin
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Luxair
Luxair
Niki Airlines
Niki Airlines
Søg efter flybilletter Barcelona Lanzarote

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt