Anbefalet rute
Billund
Rejs direkte til Aalborg med fly
Aalborg
Se priser
Alternative ruter
Billund
Rejs med fly til København
København
Rejs med tog til Aalborg
Aalborg
Se priser

Hvordan kommer man fra Billund til Aalborg?

Planlægger du at rejse til Billund fra Aalborg og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Billund til Aalborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Billund og Aalborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Cimber Air, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines eller Danske StatsBaner (DSB)) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Billund og Aalborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Billund-Aalborg-rejse.

På din rejse fra Billund til Aalborg har du flere transportmuligheder

Billund Aalborg med tog

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Billund Aalborg-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Billund Aalborg med fly

Mange flyvninger forbinder Billund til Aalborg hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Aalborg på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Billund til Aalborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Billund Aalborg

Afgangsby
Billund
Danmark
Destination by
Aalborg
Danmark
Afstand
155 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Billund Aalborg billetter
Søg efter overnatning i Aalborg
Planlæg nemt din rejse fra Billund til Aalborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Billund til Aalborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Billund og Aalborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Cimber Air, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines eller Danske StatsBaner (DSB) for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Billund og Aalborg med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Billund og Aalborg

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Billund til Aalborg?
Komfort Togene mellem Billund og Aalborg tilbyder generelt mere benplads og ekstra komfort for passagererne.
Omkostninger Billund-Aalborg-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Billund til Aalborg?
Hastighed At flyve mellem Billund og Aalborg er den hurtigste måde at rejse de 155 km mellem Billund og Aalborg på.
Priser Flybilletter fra Billund til Aalborg kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).

Hvor skal man starte fra i Billund? Hvor ankommer jeg i Aalborg?

Afgangslufthavne i Billund

Billund
Kort

Ankomststationer i Aalborg

Aalborg station
Kort
Skalborg St.
Kort
Aalborg Vestby St.
Kort
Lindholm St.
Kort

Ankomstlufthavne i Aalborg

Aalborg
Kort
Søg efter Billund Aalborg billetter
Søg efter overnatning i Aalborg

Tog Billund Aalborg

Det anbefales at bestille din togbillet fra Billund til Aalborg mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togbilletter fra Billund til Aalborg kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Billund til Aalborg. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Billund og Aalborg.

Togvirksomheder fra Billund til Aalborg

Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Søg efter togbilletter til Billund Aalborg

Flyrejser Billund Aalborg

Flyselskaber Billund Aalborg

Cimber Air
Cimber Air
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Søg efter flybilletter Billund Aalborg
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt