Rejser fra Budapest til København

Planlæg din tur fra Budapest til København i tog, bus, samkørsel, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

3 muligheder for at gå fra Budapest til København i fly, tog, bil, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Budapest
København
/
  • Få priser
2
Budapest
Malmø
København
/
  • Få priser
3
Budapest
Berlin
København
/
/
/
  • Få priser

Rejse Budapest København

Transportformerfly, samkørsel, bus, tog
afstand1012 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra Budapest til København?

Vi tilbyder 3 ruter i tog, bus, samkørsel, flyat forberede din Budapest København tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, samkørsel, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Budapest København ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Budapest og København på et kort samt ruten Budapest København og de forskellige forbindelsespunkter (Copenhagen Lufthavn, Copenhagen Station, Kobenhavn Bus Station, Köbenhavn Ingerslevsgade Bus Station, København H Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i København

Alle transportformer Budapest København

For en tur fra Budapest (Ungarn) til København (Danmark) med en afstand på 1012 km kan du låne 4 transportformer, eventuelt kombineret fly, samkørsel, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Direkte fly Budapest> København bliver den hurtigste måde at nå frem til din destination.
Afslut Budapest ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Ferihegy fjernbetjening BUD 17 km, til optagelse din bagage for flyvningen til København (Copenhagen Lufthavn, IATA kode: CPH) drives af SAS - Scandinavian Airlines, Ryanair eller Norwegian Air Shuttle.
Intet busselskab giver dig mulighed for at komme til Budapest-København uden at skifte busser, du bliver nødt til at tage busslinjerne Budapest-Berlin og Berlin-København.
Du vil bordlægge en bus til Budapest. Bussen vil slippe dig af i Berlin Südkreuz (6.1 km fra Berlin, Tyskland) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Budapest busstation (ved 5.1 km de Budapest) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Berlin.En gang i Berlin, tag en anden træner, der fører dig til København busstation ( Danmark).
Blablacar er den vigtigste carpooling platform i Europa, hvor chauffører har Budapest-Berlin kan tage dig som passager, og du vil kombinere med en rejse i fly at dække hele turen.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Budapest til København uden forandring. Du kan tage togetBerlin-København og brug bus for at nå dit endelige rejsemål.
Tog ICE eller CityNightLine Orion af Deutsche Bahn til København forlader fra Berlin Hauptbahnhof banegård i Berlin. Ankomst til København vil være på Copenhagen Station (0.5 km fra centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)