Dortmund
Rejs direkte til Leipzig med tog, samkørsel, bus
Leipzig
Se priser

Hvordan kommer man fra Dortmund til Leipzig?

Planlægger du at rejse til Leipzig fra Dortmund og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Dortmund til Leipzig på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Dortmund og Leipzig, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, FlixBus eller ADAC PostBus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Dortmund og Leipzig på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Dortmund-Leipzig-rejse.

På din rejse fra Dortmund til Leipzig har du flere transportmuligheder

Bus fra Dortmund til Leipzig

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Dortmund til Leipzig, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Dortmund Leipzig

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Dortmund Leipzig-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Samkørsel Dortmund Leipzig

Samkørsel mellem Dortmund og Leipzig er perfekt, hvis du ønsker at rejse til Leipzig i godt selskab og reducere transportomkostningerne. Men der kan være begrænset fleksibilitet med hensyn til tidsplaner og opsamlingssteder i enten Dortmund eller Leipzig.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Dortmund til Leipzig, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Dortmund Leipzig

Afgangsby
Dortmund
Tyskland
Nordrhein-Westfalen
Destination by
Leipzig
Tyskland
Sachsen
Afstand
341 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog, samkørsel og bus
Søg efter Dortmund Leipzig billetter
Søg efter overnatning i Leipzig
Planlæg nemt din rejse fra Dortmund til Leipzig med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Dortmund til Leipzig med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Dortmund og Leipzig, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, FlixBus eller ADAC PostBus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Dortmund og Leipzig med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Dortmund og Leipzig

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Dortmund til Leipzig?
Hastighed Tog fra Dortmund til Leipzig er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Tilgængelighed Togstationerne i Dortmund eller Leipzig ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Fleksibilitet Dortmund Leipzig-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Omkostninger Dortmund-Leipzig-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved samkørsel fra Dortmund til Leipzig?
Fleksibel Samkørsel fra Dortmund til Leipzig er ofte mere fleksibel end andre transportformer.
Økonomisk Samkørsel fra Dortmund til Leipzig er ofte den mest økonomiske måde at rejse på.
Føler du dig usikker Det kan ske, at du føler dig usikker i bilen med chaufføren på grund af hans eller hendes holdning eller kørestil.
Tilgængelighed Det kan være svært at finde tilgængelighed for en samkørsel fra Dortmund til Leipzig, især hvis du planlægger i forvejen. De fleste samkørselsordninger er kun tilgængelige nogle få dage eller uger før afrejse.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Dortmund til Leipzig?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Dortmund og Leipzig, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Service om bord Moderne busser mellem Dortmund og Leipzig er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Rejsetid Busser fra Dortmund til Leipzig er normalt meget langsommere end tog til Leipzig for at tilbagelægge den 341 km lange strækning.
Komfort Busser mellem Dortmund og Leipzig kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.

Hvor skal man starte fra i Dortmund? Hvor ankommer jeg i Leipzig?

Afgangsstationer for busser i Dortmund

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kort

Afgangsstationer i Dortmund

Dortmund Hbf
Kort
Dortmund-Kurl
Kort
Dortmund-Mengede
Kort
Dortmund-Scharnhorst
Kort

Leipzig ankomst busstationer

Leipzig central station
Kort
Leipzig, Hauptbahnhof, Goethestraße
Kort
Leipzig Messe
Kort

Ankomststationer i Leipzig

Leipzig Hbf
Kort
Leipzig/Halle Flughafen
Kort
Søg efter Dortmund Leipzig billetter
Søg efter overnatning i Leipzig

Bus Dortmund Leipzig

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Dortmund-Leipzig-busbillet.

Varigheden af busrejsen mellem Dortmund og Leipzig varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Leipzig på din rejsedato.

Hyppigheden af afgangene til Dortmund fra Leipzig varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Leipzig, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Dortmund-Leipzig, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busselskaber Dortmund Leipzig

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Søg efter busbilletter Dortmund Leipzig

Tog Dortmund Leipzig

Togbilletter fra Dortmund til Leipzig kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Dortmund til Leipzig afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Leipzig er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Dortmund til Leipzig mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Dortmund til Leipzig. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togvirksomheder fra Dortmund til Leipzig

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
EuroBahn
EuroBahn
Søg efter togbilletter til Dortmund Leipzig

Samkørsel Dortmund Leipzig

Samkørsel anses generelt for at være en sikker mulighed for at rejse mellem Dortmund og Leipzig. Det er dog vigtigt at tjekke chaufførernes anmeldelser og bedømmelser, før du booker en tur. Det anbefales også, at du kun deler dine personlige oplysninger med personer, du har tillid til.

Den gennemsnitlige pris for en samkørsel fra Dortmund til Leipzig afhænger af en række faktorer, herunder tidspunktet på året, udbud og efterspørgsel og den anvendte samkørselsplatform. For at få et meget præcist estimat af prisen og tilgængeligheden af en samkørsel fra Dortmund til Leipzig, start en søgning på Vivanoda ved at indtaste dine rejsedatoer.

Det er muligt at bestille en samkørsel i sidste øjeblik, men det afhænger af chaufførernes tilgængelighed og efterspørgslen på rejsen. Det anbefales at bestille din samkørsel på forhånd for at garantere din rejse.

Varigheden af en samkørsel mellem Dortmund og Leipzig afhænger også af trafikforholdene og af den rute, som chaufføren tager. Ved at starte en prissøgning på Vivanoda nu, får du den estimerede tid for hvert tilgængeligt samkørselstilbud.

Samkørselsplatform Dortmund Leipzig

Blablacar
Blablacar
Søg efter en samkørsel Dortmund Leipzig

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt