Anbefalet rute
Dieppe
Rejs direkte til Newhaven med færge
Newhaven
Se priser
Alternative ruter
Dieppe
Rejs med bus, samkørsel, tog til Paris
Paris
Rejs med bus, tog, fly til London
London
Rejs med bus, samkørsel til Newhaven
Newhaven
Se priser
Dieppe
Rejs med bus til London
London
Rejs med bus, samkørsel til Newhaven
Newhaven
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Dieppe til Newhaven?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Dieppe til Newhaven? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Dieppe til Newhaven er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Dieppe til Newhaven, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Dieppe til Newhaven.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som DFDS Seaways eller Transmanche Ferries, så du kan finde det Dieppe Newhaven færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Transmanche Ferries eller DFDS Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Dieppe til Newhaven, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Dieppe - Newhaven

Afgangshavn
Dieppe
Frankrig
Normandiet
Ankomsthavn
Newhaven
Det Forenede Kongerige
England
Afstand
121 km
Færgeselskaber
DFDS Seaways, Transmanche Ferries
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
4 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Dieppe Newhaven: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Dieppe til Newhaven, kan du finde billetter fra 291 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2358 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Dieppe til Newhaven, er 783 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Dieppe til Newhaven er 4 timer 18 minutter. De langsomste færger vil være 6 timer 1 minutter om at nå Newhaven, mens de hurtigste både vil ankomme til Newhaven på 4 timer. Den første færge forlader havnen i Dieppe kl. 06:30. Den sidste båd til Newhaven afgår fra havnen i Dieppe kl. 23:59.

Gennemsnitspris for Dieppe til Newhaven færgeoverfart
783 kr.
Prisinterval på færger Dieppe Newhaven (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
291 kr. - 2358 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Dieppe Newhaven
4 timer 18 minutter
Afgangstid for første færge til Newhaven
06:30
Tidspunkt for sidste færge til Newhaven
23:59
Ankomsttid for første færge til Newhaven
03:31
Ankomsttid for sidste færge til Newhaven
22:15

Hvorfor tage færgen fra Dieppe til Newhaven?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Dieppe til Newhaven være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Newhaven. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Dieppe til Newhaven er en ideel måde at rejse på.

Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Dieppe til Newhaven som familie end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Dieppe, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Newhaven flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Dieppe og Newhaven vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Dieppe til Newhaven på. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. Tværtimod har du på ruten Dieppe-Newhaven om bord på færgen fra Transmanche Ferries eller DFDS Seaways masser af muligheder for at more dig, gå rundt på yderdækket og endda tage solbad om sommeren. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. På Dieppe Newhaven-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Transmanche Ferries eller DFDS Seaways-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Dieppe og Newhaven?

Hvis du ønsker at rejse mellem Dieppe og Newhaven med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Transmanche Ferries eller DFDS Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Transmanche Ferries Dieppe Newhaven
Transmanche Ferries
Færgeselskabet Transmanche Ferries driver overfarter i Frankrig og Det Forenede Kongerige og især søforbindelser mellem havnene i Dieppe og Newhaven. På Vivanoda kan du sammenligne Dieppe-Newhaven priser og bestille en Transmanche Ferries billet mellem Dieppe og Newhaven. Flere oplysninger om Transmanche Ferries
DFDS Seaways Dieppe Newhaven
DFDS Seaways
DFDS Seaways er et færgeselskab med hovedsæde i København, Danmark, som tilbyder passager- og køretøjsfart mellem havne i Nordeuropa, herunder havnene i Dover, Antwerpen og Calais til Storbritannien, men også mellem havnene i Oslo og København, mellem havne i Norge og Sverige og andre havne i Europa. På Vivanoda kan du sammenligne Dieppe-Newhaven priser og bestille en DFDS Seaways billet mellem Dieppe og Newhaven. DFDS Seaways opererer 3 overfarter om dagen til Newhaven fra Dieppe, og rejsetiden er 4 timer. Flere oplysninger om DFDS Seaways
4 timer
3 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Dieppe? Hvor ankommer bådene i Newhaven?

Afgangshavn i Dieppe

Transmanche Ferries eller DFDS Seaways færger afgår til Newhaven fra følgende havne i Dieppe:

Dieppe - Gare Maritime
Kort

Ankomsthavn i Newhaven

DFDS Seaways eller Transmanche Ferries skibe ankommer til Newhaven fra følgende havne:

Newhaven Ferry Terminal
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Dieppe til Newhaven, tager det mindst 4 timer at tilbagelægge de 121 km fra Dieppe til Newhaven.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Dieppe og Newhaven om vinteren) og af færgeselskabet (Transmanche Ferries og DFDS Seaways). Der er i øjeblikket 3 overfarter om dagen fra Dieppe til Newhaven.

Der er 2 rederier, der forbinder Dieppe og Newhaven: Transmanche Ferries og DFDS Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af DFDS Seaways, Transmanche Ferries.

Under din overfart mellem Dieppe og Newhaven tilbagelægger du 121 km.

For at tage med båd fra Dieppe til Newhaven, kan du finde priser fra 291 kr. for den laveste, til 2358 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 783 kr..

Den første færge afgår fra Dieppe kl. 06:30 til Newhaven.

Den sidste færge til Newhaven afgår normalt fra Dieppe kl. 23:59.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt