Dover
Rejs direkte til Calais med bus, færge, samkørsel
Calais
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Dover til Calais?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Dover til Calais? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Dover til Calais er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Dover til Calais, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Dover til Calais.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries eller Norfolk Line, så du kan finde det Dover Calais færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways eller Norfolk Line tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Dover til Calais, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Dover - Calais

Afgangshavn
Dover
Det Forenede Kongerige
England
Ankomsthavn
Calais
Frankrig
Nord-Pas de Calais
Afstand
42 km
Færgeselskaber
DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries, Norfolk Line
Hyppighed af overfarter
38 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
1 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Dover Calais: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Dover til Calais, kan du finde billetter fra 269 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1253 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Dover til Calais, er 664 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Dover til Calais er 1 timer 30 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 30 minutter om at nå Calais, mens de hurtigste både vil ankomme til Calais på 1 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Dover kl. 06:55. Den sidste båd til Calais afgår fra havnen i Dover kl. 10:40.

Gennemsnitspris for Dover til Calais færgeoverfart
664 kr.
Prisinterval på færger Dover Calais (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
269 kr. - 1253 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Dover Calais
1 timer 30 minutter
Afgangstid for første færge til Calais
06:55
Tidspunkt for sidste færge til Calais
10:40
Ankomsttid for første færge til Calais
09:25
Ankomsttid for sidste færge til Calais
13:10

Hvorfor tage færgen fra Dover til Calais?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Dover til Calais være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Calais. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Dover til Calais er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways eller Norfolk Line-færge på de 42 km mellem Dover og Calais vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske fortryder du endda, at du ankommer til Calais så hurtigt!
Til komfort i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Dover til Calais, er det en komfort, som du bør nyde. Ligesom rigtige hotelværelser tilbyder de rejsende senge, badeværelser og i nogle suiter porthuller og balkoner. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Calais eller et andet sted hen på, hvis man vil til Calais. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Dover-Calais-overfarten med Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries eller P&O Ferries-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. Tjenesterne og frihedsniveauet under en flyvning er radikalt anderledes!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Dover og Calais?

Hvis du ønsker at rejse mellem Dover og Calais med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways eller Norfolk Line, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

P&O Ferries Dover Calais
P&O Ferries
P&O Ferries er et engelsk selskab med base i Dover. Det er opført på Vivanoda, som er en sammenligningsmaskine, der giver dig mulighed for at finde en billig P&O Ferries Dover Calais-overfart. På Vivanoda kan du sammenligne Dover-Calais priser og bestille en P&O Ferries billet mellem Dover og Calais. P&O Ferries opererer 23 overfarter om dagen til Calais fra Dover, og rejsetiden er 1 timer 30 minutter. Flere oplysninger om P&O Ferries
1 timer 30 minutter
23 overfarter om dagen
Irish Ferries Dover Calais
Irish Ferries
Irish Ferries driver færgefart mellem Irland og Storbritannien og mellem Irland og Frankrig. På Vivanoda kan du sammenligne Dover-Calais priser og bestille en Irish Ferries billet mellem Dover og Calais. Flere oplysninger om Irish Ferries
DFDS Seaways Dover Calais
DFDS Seaways
DFDS Seaways er et færgeselskab med hovedsæde i København, Danmark, som tilbyder passager- og køretøjsfart mellem havne i Nordeuropa, herunder havnene i Dover, Antwerpen og Calais til Storbritannien, men også mellem havnene i Oslo og København, mellem havne i Norge og Sverige og andre havne i Europa. På Vivanoda kan du sammenligne Dover-Calais priser og bestille en DFDS Seaways billet mellem Dover og Calais. DFDS Seaways opererer 15 overfarter om dagen til Calais fra Dover, og rejsetiden er 1 timer 30 minutter. Flere oplysninger om DFDS Seaways
1 timer 30 minutter
15 overfarter om dagen
Norfolk Line Dover Calais
Norfolk Line
Norfolk Line er et passagerrederi, som i 2010 blev overtaget af DFDS Seaways. På Vivanoda kan du sammenligne Dover-Calais priser og bestille en Norfolk Line billet mellem Dover og Calais. Flere oplysninger om Norfolk Line

Hvor afgår færgerne i Dover? Hvor ankommer bådene i Calais?

Afgangshavn i Dover

P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways eller Norfolk Line færger afgår til Calais fra følgende havne i Dover:

Dover Ferry Terminal
Kort

Ankomsthavn i Calais

Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries eller P&O Ferries skibe ankommer til Calais fra følgende havne:

Calais Terminal Est Car Ferry
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Dover til Calais, tager det mindst 1 timer 30 minutter at tilbagelægge de 42 km fra Dover til Calais.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Dover og Calais om vinteren) og af færgeselskabet (P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways og Norfolk Line). Der er i øjeblikket 38 overfarter om dagen fra Dover til Calais.

Der er 4 rederier, der forbinder Dover og Calais: P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways og Norfolk Line.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries, Norfolk Line.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries, Norfolk Line på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Dover Calais booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Dover og Calais tilbagelægger du 42 km.

For at tage med båd fra Dover til Calais, kan du finde priser fra 269 kr. for den laveste, til 1253 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 664 kr..

Den første færge afgår fra Dover kl. 06:55 til Calais.

Den sidste færge til Calais afgår normalt fra Dover kl. 10:40.

Hvordan er en færgeoverfart fra Dover til Calais?

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Dover til Calais overfart til søs er. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries eller Norfolk Line forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Dover til du går fra borde i Calais. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Dover og Calais.

Klar til ombordstigning i Dover

Inden du tager af sted på din færgetur fra Dover Calais til Dover, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Dover / Du skal ankomme i havnen i Dover i god tid. Tjek venligst dette med dit Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries eller P&O Ferries-selskab. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Dover - Calais / Gå til Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries eller P&O Ferries-skranken i færgeterminalen i Dover for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Calais / I færgeterminalen i Dover udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries eller P&O Ferries' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Livet om bord på færgen mellem Dover og Calais

På skibet fra P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways eller Norfolk Line har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Calais er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Calais:

  • Anløb af Calais Harbour / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Calais havn.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Calais Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Calais / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. I Calais kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig begynder dit ophold i Calais for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt