Anbefalet rute
Esbjerg
Rejs direkte til Harwich med færge
Harwich
Se priser
Alternative ruter
Esbjerg
Rejs med fly til London
London
Rejs med samkørsel, tog til Harwich
Harwich
Se priser
Esbjerg
Rejs med tog til København
København
Rejs med fly til London
London
Rejs med samkørsel, tog til Harwich
Harwich
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Esbjerg til Harwich?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Esbjerg til Harwich? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Esbjerg til Harwich er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Esbjerg til Harwich, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Esbjerg til Harwich.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som DFDS Seaways, så du kan finde det Esbjerg Harwich færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra DFDS Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Esbjerg til Harwich, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Esbjerg - Harwich

Afgangshavn
Esbjerg
Danmark
Ankomsthavn
Harwich
Det Forenede Kongerige
England
Afstand
611 km
Færgeselskaber
DFDS Seaways
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Esbjerg til Harwich?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Esbjerg til Harwich være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Harwich. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Esbjerg til Harwich er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med andre transportformer er vi ofte begrænset til 1 bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage skal betales. På Esbjerg Harwich-færgen kan du tage så meget bagage med, som du vil, inden for dit køretøjs kapacitet. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Harwich. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på DFDS Seaways, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.
Du får meget mere hvile end i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Esbjerg Harwich-færgeturen med færge er det stik modsatte. Færgerne fra DFDS Seaways er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du er sikker på at starte din ferie i Harwich allerede udhvilet.
Nyd et meget opmærksomt personale
Under hele rejsen fra Esbjerg til Harwich står en professionel og hjælpsom besætning til rådighed for at hjælpe dig under hele rejsen fra Esbjerg til Harwich. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Esbjerg og Harwich?

Hvis du ønsker at rejse mellem Esbjerg og Harwich med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder DFDS Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

DFDS Seaways Esbjerg Harwich
DFDS Seaways
DFDS Seaways er et færgeselskab med hovedsæde i København, Danmark, som tilbyder passager- og køretøjsfart mellem havne i Nordeuropa, herunder havnene i Dover, Antwerpen og Calais til Storbritannien, men også mellem havnene i Oslo og København, mellem havne i Norge og Sverige og andre havne i Europa. På Vivanoda kan du sammenligne Esbjerg-Harwich priser og bestille en DFDS Seaways billet mellem Esbjerg og Harwich. Flere oplysninger om DFDS Seaways

Hvor afgår færgerne i Esbjerg? Hvor ankommer bådene i Harwich?

Afgangshavn i Esbjerg

DFDS Seaways færger afgår til Harwich fra følgende havne i Esbjerg:

Esbjerg
Kort

Ankomsthavn i Harwich

DFDS Seaways skibe ankommer til Harwich fra følgende havne:

Harwich International Ferry and Cruise Terminal
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Esbjerg og Harwich: DFDS Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af DFDS Seaways.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra DFDS Seaways på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Esbjerg Harwich booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Esbjerg og Harwich tilbagelægger du 611 km.

Hvordan er en færgeoverfart fra Esbjerg til Harwich?

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Esbjerg til Harwich overfart til søs er. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Esbjerg Harwich med DFDS Seaways har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Esbjerg til landgang i Harwich. Du kan også finde praktiske oplysninger om Esbjerg og Harwich.

Afgang fra Esbjerg med færge

Før din Esbjerg Harwich færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Esbjerg havn / Du skal ankomme i havnen i Esbjerg i god tid. Tjek venligst dette med dit DFDS Seaways-selskab. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Esbjerg - Harwich / Gå til DFDS Seaways-skranken i færgeterminalen i Esbjerg for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Harwich / Fra færgeterminalen i Esbjerg vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I dit køretøj vil personalet fra DFDS Seaways fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Om bord på færgen fra Esbjerg til Harwich

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på DFDS Seaways-skibet, som de ønsker det. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Udstigning fra færgen i Harwich

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Harwich:

  • Anløb af Harwich Harbour / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Harwich fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Esbjerg til Harwich i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Harwich.
  • Forlad skibet og udforsk Harwich / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Harwich. Endelig begynder dit ophold i Harwich for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt