Gedser
Rejs direkte til Rostock med færge
Rostock
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Gedser til Rostock?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Gedser til Rostock? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Gedser til Rostock er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Gedser til Rostock, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Gedser til Rostock.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Scandlines, så du kan finde det Gedser Rostock færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Scandlines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Gedser til Rostock, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Gedser - Rostock

Afgangshavn
Gedser
Danmark
Ankomsthavn
Rostock
Tyskland
Mecklenburg-Vorpommern
Afstand
56 km
Færgeselskaber
Scandlines
Hyppighed af overfarter
10 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
1 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Gedser Rostock: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Gedser til Rostock, kan du finde billetter fra 515 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1030 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Gedser til Rostock, er 776 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Gedser til Rostock er 1 timer 56 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer om at nå Rostock, mens de hurtigste både vil ankomme til Rostock på 1 timer 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Gedser kl. 03:00. Den sidste båd til Rostock afgår fra havnen i Gedser kl. 13:30.

Gennemsnitspris for Gedser til Rostock færgeoverfart
776 kr.
Prisinterval på færger Gedser Rostock (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
515 kr. - 1030 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Gedser Rostock
1 timer 56 minutter
Afgangstid for første færge til Rostock
03:00
Tidspunkt for sidste færge til Rostock
13:30
Ankomsttid for første færge til Rostock
05:00
Ankomsttid for sidste færge til Rostock
15:30

Hvorfor tage færgen fra Gedser til Rostock?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Gedser til Rostock være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Rostock. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Gedser til Rostock er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Rostock eller et andet sted hen på, hvis man vil til Rostock. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. Under Gedser Rostock-færgeoverfarten med Scandlines er der utallige muligheder for at nyde restauranter og barer eller for at slentre og solbade på et promenadedæk... En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
For at få lidt havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Gedser-Rostock kan du gå ud på Scandlines-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. Den friske havluft og bølgerne, der rokker færgen, vil berolige dig øjeblikkeligt. Du ankommer til Rostock og føler dig helt zen og energisk.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Gedser Rostock-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Scandlines-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvor afgår færgerne i Gedser? Hvor ankommer bådene i Rostock?

Afgangshavn i Gedser

Scandlines færger afgår til Rostock fra følgende havne i Gedser:

Gedser
Kort

Ankomsthavn i Rostock

Scandlines skibe ankommer til Rostock fra følgende havne:

Rostack Seehafen
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Gedser og Rostock?

Hvis du ønsker at rejse mellem Gedser og Rostock med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Scandlines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Scandlines Gedser Rostock
Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er baseret i Danmark. Selskabet tilbyder overfarter mellem Danmark og Tyskland. På Vivanoda kan du sammenligne Gedser-Rostock priser og bestille en Scandlines billet mellem Gedser og Rostock. Scandlines opererer 10 overfarter om dagen til Rostock fra Gedser, og rejsetiden er 1 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Scandlines
1 timer 50 minutter
10 overfarter om dagen

FAQ

Hvis du tager en færge fra Gedser til Rostock, tager det mindst 1 timer 50 minutter at tilbagelægge de 56 km fra Gedser til Rostock.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Gedser og Rostock om vinteren) og af færgeselskabet (Scandlines). Der er i øjeblikket 10 overfarter om dagen fra Gedser til Rostock.

Der er 1 rederier, der forbinder Gedser og Rostock: Scandlines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Scandlines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Scandlines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Gedser Rostock booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Gedser og Rostock tilbagelægger du 56 km.

For at tage med båd fra Gedser til Rostock, kan du finde priser fra 515 kr. for den laveste, til 1030 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 776 kr..

Den første færge afgår fra Gedser kl. 03:00 til Rostock.

Den sidste færge til Rostock afgår normalt fra Gedser kl. 13:30.

Hvordan er en færgeoverfart fra Gedser til Rostock?

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Gedser til Rostock overfart til søs er. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Gedser Rostock med Scandlines har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Gedser til landgang i Rostock. Du kan også finde praktiske oplysninger om Gedser og Rostock.

Afgang fra Gedser med færge

Før din Gedser Rostock færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Gedser / Du skal ankomme i havnen i Gedser i god tid. Tjek venligst dette med dit Scandlines-selskab. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Gedser - Rostock / Gå til Scandlines-skranken i færgeterminalen i Gedser for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Rostock / Fra færgeterminalen i Gedser vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I dit køretøj vil personalet fra Scandlines fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.
Om bord på skibet mellem Gedser og Rostock

På Scandlines-skibene er der noget for enhver smag. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Færgens ankomst til Rostock

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Rostock:

  • Anløb af Rostock Harbour / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Rostock Harbour fra yderdækkene.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Rostock Harbour.
  • Forlad skibet, og Rostock er din / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Rostock. Endelig begynder dit ophold i Rostock for alvor!
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt