Anbefalet rute
Harwich
Rejs direkte til Esbjerg med færge
Esbjerg
Se priser
Alternative ruter
Harwich
Rejs med tog, samkørsel til London
London
Rejs med fly til Esbjerg
Esbjerg
Se priser
Harwich
Rejs med tog, samkørsel til London
London
Rejs med fly til København
København
Rejs med tog til Esbjerg
Esbjerg
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Harwich til Esbjerg?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Harwich til Esbjerg? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Harwich til Esbjerg er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Harwich til Esbjerg, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Harwich til Esbjerg.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som DFDS Seaways, så du kan finde det Harwich Esbjerg færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra DFDS Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Harwich til Esbjerg, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Harwich - Esbjerg

Afgangshavn
Harwich
Det Forenede Kongerige
England
Ankomsthavn
Esbjerg
Danmark
Afstand
611 km
Færgeselskaber
DFDS Seaways
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Harwich til Esbjerg?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Harwich til Esbjerg være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Esbjerg. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Harwich til Esbjerg er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med tog, bus eller fly er der ofte en overgrænse på 1 gratis bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage medfører en ekstra omkostning. På Harwich Esbjerg-færgen kan du tage så meget bagage med, som du vil, inden for dit køretøjs kapacitet. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Esbjerg. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på DFDS Seaways, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Harwich til Esbjerg som familie end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Harwich, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Dine børn vil huske færgeturen fra Harwich til Esbjerg i lang tid.
Nyd den friske havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. Under overfarten Harwich-Esbjerg kan du gå ud på DFDS Seaways-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Esbjerg fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Harwich og Esbjerg?

Hvis du ønsker at rejse mellem Harwich og Esbjerg med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder DFDS Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

DFDS Seaways Harwich Esbjerg
DFDS Seaways
DFDS Seaways er et færgeselskab med hovedsæde i København, Danmark, som tilbyder passager- og køretøjsfart mellem havne i Nordeuropa, herunder havnene i Dover, Antwerpen og Calais til Storbritannien, men også mellem havnene i Oslo og København, mellem havne i Norge og Sverige og andre havne i Europa. På Vivanoda kan du sammenligne Harwich-Esbjerg priser og bestille en DFDS Seaways billet mellem Harwich og Esbjerg. Flere oplysninger om DFDS Seaways

Hvor afgår færgerne i Harwich? Hvor ankommer bådene i Esbjerg?

Afgangshavn i Harwich

DFDS Seaways færger afgår til Esbjerg fra følgende havne i Harwich:

Harwich International Ferry and Cruise Terminal
Kort

Ankomsthavn i Esbjerg

DFDS Seaways skibe ankommer til Esbjerg fra følgende havne:

Esbjerg
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Harwich og Esbjerg: DFDS Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af DFDS Seaways.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra DFDS Seaways på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Harwich Esbjerg booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Harwich og Esbjerg tilbagelægger du 611 km.

Din Harwich til Esbjerg færge oplevelse

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Harwich til Esbjerg overfart til søs er. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med DFDS Seaways forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Harwich til du går fra borde i Esbjerg. Du kan også finde praktiske oplysninger om Harwich og Esbjerg.

Ombordstigning i Harwich

Før din Harwich Esbjerg færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Harwich havn / Du skal ankomme i havnen i Harwich i god tid. Tjek venligst dette med dit DFDS Seaways-selskab. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Harwich - Esbjerg / I Harwich skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved DFDS Seaways-billetkontoret i Harwich-færgeterminalen. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Esbjerg / Fra færgeterminalen i Harwich vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge DFDS Seaways-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Harwich til Esbjerg

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på DFDS Seaways-skibet, som de ønsker det. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Esbjerg er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Esbjerg:

  • Færgen sejler ind i Esbjerg Harbour / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Esbjerg fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Harwich til Esbjerg i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Esbjerg.
  • Forlad skibet og udforsk Esbjerg / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Esbjerg. Endelig forlader du havnen, og Esbjerg venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt