Anbefalet rute
Hirtshals
Rejs direkte til Kristiansand med færge
Kristiansand
Se priser
Alternative ruter
Hirtshals
Rejs med færge til Stavanger
Stavanger
Rejs med fly, tog til Kristiansand
Kristiansand
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Hirtshals til Kristiansand?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Hirtshals til Kristiansand? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Hirtshals til Kristiansand er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Hirtshals til Kristiansand, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Hirtshals til Kristiansand.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Color Line eller Fjord Line, så du kan finde det Hirtshals Kristiansand færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Fjord Line eller Color Line tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Hirtshals til Kristiansand, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Hirtshals - Kristiansand

Afgangshavn
Hirtshals
Danmark
Ankomsthavn
Kristiansand
Norge
Afstand
131 km
Færgeselskaber
Color Line, Fjord Line
Hyppighed af overfarter
5 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
2 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Hirtshals Kristiansand: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Hirtshals til Kristiansand, kan du finde billetter fra 216 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1917 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Hirtshals til Kristiansand, er 686 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Hirtshals til Kristiansand er 3 timer 10 minutter. De langsomste færger vil være 3 timer 55 minutter om at nå Kristiansand, mens de hurtigste både vil ankomme til Kristiansand på 2 timer 25 minutter. Den første færge forlader havnen i Hirtshals kl. 08:30. Den sidste båd til Kristiansand afgår fra havnen i Hirtshals kl. 21:45.

Gennemsnitspris for Hirtshals til Kristiansand færgeoverfart
686 kr.
Prisinterval på færger Hirtshals Kristiansand (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
216 kr. - 1917 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Hirtshals Kristiansand
3 timer 10 minutter
Afgangstid for første færge til Kristiansand
08:30
Tidspunkt for sidste færge til Kristiansand
21:45
Ankomsttid for første færge til Kristiansand
01:00
Ankomsttid for sidste færge til Kristiansand
23:59

Hvorfor tage færgen fra Hirtshals til Kristiansand?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Hirtshals til Kristiansand være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Kristiansand. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Hirtshals til Kristiansand er en ideel måde at rejse på.

For et omsorgsfuldt personale
Hvert eneste minut af Hirtshals-Kristiansand-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Hirtshals til udstigning i Kristiansand, står kvalificeret og smilende personale fra Fjord Line eller Color Line til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Du kan finde et "informationssted" på skibet, for det meste på hoveddækket.
Tag en ubegrænset mængde bagage med
Med andre transportformer er vi ofte begrænset til 1 bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage skal betales. På overfarten fra Hirtshals til Kristiansand kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Kristiansand. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på Fjord Line eller Color Line, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Hirtshals til Kristiansand, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvor afgår færgerne i Hirtshals? Hvor ankommer bådene i Kristiansand?

Afgangshavn i Hirtshals

Fjord Line eller Color Line færger afgår til Kristiansand fra følgende havne i Hirtshals:

Hirtshals
Kort

Ankomsthavn i Kristiansand

Color Line eller Fjord Line skibe ankommer til Kristiansand fra følgende havne:

Kristiansand
Kort
Andre alternative overfarter mellem Hirtshals og Kristiansand
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Hirtshals og Kristiansand?

Hvis du ønsker at rejse mellem Hirtshals og Kristiansand med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Fjord Line eller Color Line, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Fjord Line Hirtshals Kristiansand
Fjord Line
Fjord Line blev grundlagt i 1993 og har sit hovedsæde i Norge. Selskabet tilbyder overfarter mellem Norge, Danmark og Tyskland. På Vivanoda kan du sammenligne Hirtshals-Kristiansand priser og bestille en Fjord Line billet mellem Hirtshals og Kristiansand. Fjord Line opererer 3 overfarter om dagen til Kristiansand fra Hirtshals, og rejsetiden er 2 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Fjord Line
2 timer 20 minutter
3 overfarter om dagen
Color Line Hirtshals Kristiansand
Color Line
Color Line er et norsk færgeselskab med base i Oslo, der sejler mellem Norge og Sverige. På Vivanoda kan du sammenligne Hirtshals-Kristiansand priser og bestille en Color Line billet mellem Hirtshals og Kristiansand. Color Line opererer 14 overfarter om ugen til Kristiansand fra Hirtshals, og rejsetiden er 3 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Color Line
3 timer 10 minutter
14 overfarter om ugen

FAQ

Hvis du tager en færge fra Hirtshals til Kristiansand, tager det mindst 2 timer 20 minutter at tilbagelægge de 131 km fra Hirtshals til Kristiansand.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Hirtshals og Kristiansand om vinteren) og af færgeselskabet (Fjord Line og Color Line). Der er i øjeblikket 5 overfarter om dagen fra Hirtshals til Kristiansand.

Der er 2 rederier, der forbinder Hirtshals og Kristiansand: Fjord Line og Color Line.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Color Line, Fjord Line.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Color Line, Fjord Line på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Hirtshals Kristiansand booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Hirtshals og Kristiansand tilbagelægger du 131 km.

For at tage med båd fra Hirtshals til Kristiansand, kan du finde priser fra 216 kr. for den laveste, til 1917 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 686 kr..

Den første færge afgår fra Hirtshals kl. 08:30 til Kristiansand.

Den sidste færge til Kristiansand afgår normalt fra Hirtshals kl. 21:45.

Hvordan er en færgeoverfart fra Hirtshals til Kristiansand?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Hirtshals og Kristiansand ville være. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Hirtshals Kristiansand med Color Line eller Fjord Line har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Hirtshals til landgang i Kristiansand. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Hirtshals og Kristiansand.

Ombordstigning i Hirtshals

Før din Hirtshals Kristiansand færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Hirtshals havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Hirtshals inden for den tidsfrist, som Fjord Line eller Color Line har fastsat. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Hirtshals - Kristiansand / I færgeterminalen i Hirtshals skal du kigge efter Fjord Line eller Color Line-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Kristiansand / I færgeterminalen i Hirtshals udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge Fjord Line eller Color Line-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.
Om bord på skibet mellem Hirtshals og Kristiansand

På Color Line eller Fjord Line-skibene er der noget for enhver smag. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Færgens ankomst til Kristiansand

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Kristiansand:

  • Kristiansand Harbour er i sigte / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Kristiansand havn fra bådens dæk.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Kristiansand Harbour.
  • Forlad skibet, og Kristiansand er din / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. Toldpersonalet i Kristiansand havn kan give dig en kontrol. Endelig er din ferie i Kristiansand begyndt!
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt