Kapellskär
Rejs direkte til Paldiski med færge
Paldiski
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kapellskär til Paldiski?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kapellskär til Paldiski? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kapellskär til Paldiski er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kapellskär til Paldiski, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kapellskär til Paldiski.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som DFDS Seaways, så du kan finde det Kapellskär Paldiski færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra DFDS Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kapellskär til Paldiski, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kapellskär - Paldiski

Afgangshavn
Kapellskär
Sverige
Ankomsthavn
Paldiski
Estland
Afstand
284 km
Færgeselskaber
DFDS Seaways
Hyppighed af overfarter
7 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
9 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Kapellskär Paldiski: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Kapellskär til Paldiski, kan du finde billetter fra 1149 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1761 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Kapellskär til Paldiski, er 1358 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Kapellskär til Paldiski er 9 timer 42 minutter. De langsomste færger vil være 10 timer om at nå Paldiski, mens de hurtigste både vil ankomme til Paldiski på 9 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Kapellskär kl. 09:30. Den sidste båd til Paldiski afgår fra havnen i Kapellskär kl. 21:00.

Gennemsnitspris for Kapellskär til Paldiski færgeoverfart
1358 kr.
Prisinterval på færger Kapellskär Paldiski (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
1149 kr. - 1761 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Kapellskär Paldiski
9 timer 42 minutter
Afgangstid for første færge til Paldiski
09:30
Tidspunkt for sidste færge til Paldiski
21:00
Ankomsttid for første færge til Paldiski
08:00
Ankomsttid for sidste færge til Paldiski
20:00

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kapellskär og Paldiski?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kapellskär og Paldiski med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder DFDS Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

DFDS Seaways Kapellskär Paldiski
DFDS Seaways
DFDS Seaways er et færgeselskab med hovedsæde i København, Danmark, som tilbyder passager- og køretøjsfart mellem havne i Nordeuropa, herunder havnene i Dover, Antwerpen og Calais til Storbritannien, men også mellem havnene i Oslo og København, mellem havne i Norge og Sverige og andre havne i Europa. På Vivanoda kan du sammenligne Kapellskär-Paldiski priser og bestille en DFDS Seaways billet mellem Kapellskär og Paldiski. DFDS Seaways opererer 7 overfarter om ugen til Paldiski fra Kapellskär, og rejsetiden er 9 timer. Flere oplysninger om DFDS Seaways
9 timer
7 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Kapellskär? Hvor ankommer bådene i Paldiski?

Afgangshavn i Kapellskär

DFDS Seaways færger afgår til Paldiski fra følgende havne i Kapellskär:

Kapellskar
Kort

Ankomsthavn i Paldiski

DFDS Seaways skibe ankommer til Paldiski fra følgende havne:

Port of Paldiski
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt