Færge til Kristiansand havn

Har du brug for at komme til Kristiansand med færge? Leder du efter oplysninger og færgebilletter til Kristiansand? Vivanoda hjælper dig med at finde de bedste tilbud på færger til Kristiansand fra alle 3 havne, herunder Hirtshals og Eemshaven. Der er i alt 2 færgeruter, der betjenes af Color Line, Fjord Line og Holland Norway Lines.

Holland Norway Lines, Fjord Line og Color Line-linjerne til Kristiansand har en frekvens på omkring 6 overfarter om dagen.

Den længste overfart er ca. 18 timer på ruten Eemshaven - Kristiansand (528 km væk) og den hurtigste på ruten Hirtshals - Kristiansand (131 km væk) med en varighed på 2 timer 20 minutter.

Statistik for Kristiansand færgehavn

Lande
Danmark
Norge
Holland
Antal overfarter
6 overfarter om dagen
Antal havne
3
Antal færgeforbindelser
2
Antal færgeselskaber
3
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Anbefalede færgeruter til Kristiansand

Her er de hurtigste og længste populære færgeruter til Kristiansand og dem med den højeste frekvens af overfarter.

Tips til billigere og bedre færgerejser til Kristiansand

Du træffer det rigtige valg ved at vælge færgen til Kristiansand. Dette transportmiddel har ubestridelige fordele: komfortabelt, afslappende, økonomisk... Her er nogle tips til at spare penge på din færgeoverfart til Kristiansand og rejse under de bedste betingelser:

Bekæmp søsyge for at komme i god form til Kristiansand
Overfarten kan være en kilde til ubehag, hvis du er tilbøjelig til at blive søsyg. I dette tilfælde findes der naturligvis medicin, men du kan også gå en tur på dækket eller sætte dig ved et vindue for at se på horisonten og mildne virkningerne.
Aftentur til Kristiansand
Det er ikke nogen dårlig idé at ankomme til Kristiansand tidligt om morgenen. Du sparer en nat på et hotel og får lidt hvile, mens du rejser til din destination.
Kom ikke for sent om bord i Kristiansand
Efter et vist tidspunkt er adgang til skibet ikke længere garanteret. Sørg for at ankomme til havnen i Hirtshals eller Eemshaven inden for den tidsfrist, der er fastsat af Color Line, Fjord Line og Holland Norway Lines.

Alle færgeoverfarter til Kristiansand havn

Hvilken bedre måde at starte din rejse til Kristiansand på end med en færgeoverfart? Color Line, Fjord Line og Holland Norway Lines-færger til Kristiansand tilbyder et komfortabelt og økonomisk overkommeligt alternativ for rejsende, der ønsker at undgå de lange køer og kedelige boardingprocedurer i lufthavnene. Desuden kan du tage din bil eller motorcykel med om bord, så du kan udforske Kristiansand og omgivelserne i fuld frihed, så snart du ankommer.

Med et bredt udvalg af færgeselskaber og ruter fra Hirtshals eller Eemshaven til Kristiansand, kan du bruge vores platform til at sammenligne priser for at finde de bedste tilbud på færger til Kristiansand til dit budget og dine præferencer. Alt du skal gøre er at søge!

Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvor er færgeterminalen i Kristiansand?

Kristiansand
Kristiansand ligger 0.5 km fra Kristiansand centrum.
Kort

Ofte stillede spørgsmål om færger til Kristiansand

Hvis du vil rejse til Kristiansand med færge, kan du afgå fra 3 havne i 2 lande: Hirtshals og Eemshaven.

Færgeforbindelser til Kristiansand opereres af 3 færgeselskaber: Color Line, Fjord Line og Holland Norway Lines

Færgetider til Kristiansand kan variere betydeligt afhængigt af årstid og færgeselskab (Color Line, Fjord Line eller Holland Norway Lines). Vi anbefaler kraftigt, at du søger efter fartplaner på Vivanoda.

Det afhænger af den rute, du ønsker at tage. Den korteste overfart på ruten Hirtshals - Kristiansand tager 2 timer 20 minutter, mens den længste overfart fra Eemshaven - Kristiansand tager næsten 18 timer.

Prisen på en færge til Kristiansand varierer meget, afhængigt af om du rejser i bil, til fods eller på cykel og tidspunktet på året. Vivanoda hjælper dig med at finde de bedste tilbud fra Color Line, Fjord Line og Holland Norway Lines til Kristiansand.

None
None
None
None