Færge til Oslo havn

Har du brug for at komme til Oslo med færge? Leder du efter oplysninger og færgebilletter til Oslo? Vivanoda hjælper dig med at finde de bedste tilbud på færger til Oslo fra alle 4 havne, herunder Kiel, København og Frederikshavn. Der er i alt 3 færgeruter, der betjenes af Color Line, DFDS Seaways og Stena Line.

Stena Line, DFDS Seaways og Color Line-linjerne til Oslo har en frekvens på omkring 4 overfarter om dagen.

Den længste overfart er ca. 20 timer på ruten Kiel - Oslo (623 km væk) og den hurtigste på ruten Frederikshavn - Oslo (275 km væk) med en varighed på 9 timer 20 minutter.

Statistik for Oslo færgehavn

Lande
Tyskland
Norge
Danmark
Antal overfarter
4 overfarter om dagen
Antal havne
4
Antal færgeforbindelser
3
Antal færgeselskaber
3
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Anbefalede færgeruter til Oslo

Her er de hurtigste og længste populære færgeruter til Oslo og dem med den højeste frekvens af overfarter.

Tips til billigere og bedre færgerejser til Oslo

Du træffer det rigtige valg ved at vælge færgen til Oslo. Dette transportmiddel har ubestridelige fordele: komfortabelt, afslappende, økonomisk... Her er nogle tips til at spare penge på din færgeoverfart til Oslo og rejse under de bedste betingelser:

Natterejse til Oslo
Det er ikke nogen dårlig idé at ankomme til Oslo tidligt om morgenen. Du sparer en nat på et hotel og får lidt hvile, mens du rejser til din destination.
Gå ikke glip af gode tilbud fra Color Line, DFDS Seaways og Stena Line
Det er almindeligt, at færgeselskabet (Color Line, DFDS Seaways og Stena Line) laver kampagnetilbud afhængigt af rejsetype (returrejse), antal passagerer, bookingperiode osv.
Sammenlign færgepriser
Søg efter en færge til Oslo på Vivanoda og få adgang til al tilgængelighed og priser fra Color Line, DFDS Seaways og Stena Line. Enkelt og effektivt.

Alle færgeoverfarter til Oslo havn

Hvilken bedre måde at starte din rejse til Oslo på end med en færgeoverfart? Color Line, DFDS Seaways og Stena Line-færger til Oslo tilbyder et komfortabelt og økonomisk overkommeligt alternativ for rejsende, der ønsker at undgå de lange køer og kedelige boardingprocedurer i lufthavnene. Desuden kan du tage din bil eller motorcykel med om bord, så du kan udforske Oslo og omgivelserne i fuld frihed, så snart du ankommer.

Med et bredt udvalg af færgeselskaber og ruter fra Kiel, København eller Frederikshavn til Oslo, kan du bruge vores platform til at sammenligne priser for at finde de bedste tilbud på færger til Oslo til dit budget og dine præferencer. Alt du skal gøre er at søge!

Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvor er færgeterminalen i Oslo?

Color Line Terminalen Oslo
Color Line Terminalen Oslo ligger 1.7 km fra Oslo centrum.
Kort
Stena Line/DFDS Seaways Terminalen Oslo
Stena Line/DFDS Seaways Terminalen Oslo ligger 1.3 km fra Oslo centrum.
Kort

Ofte stillede spørgsmål om færger til Oslo

Hvis du vil rejse til Oslo med færge, kan du afgå fra 4 havne i 2 lande: Kiel, København og Frederikshavn.

Færgeforbindelser til Oslo opereres af 3 færgeselskaber: Color Line, DFDS Seaways og Stena Line

Færgetider til Oslo kan variere betydeligt afhængigt af årstid og færgeselskab (Color Line, DFDS Seaways eller Stena Line). Vi anbefaler kraftigt, at du søger efter fartplaner på Vivanoda.

Det afhænger af den rute, du ønsker at tage. Den korteste overfart på ruten Frederikshavn - Oslo tager 9 timer 20 minutter, mens den længste overfart fra Kiel - Oslo tager næsten 20 timer.

Prisen på en færge til Oslo varierer meget, afhængigt af om du rejser i bil, til fods eller på cykel og tidspunktet på året. Vivanoda hjælper dig med at finde de bedste tilbud fra Color Line, DFDS Seaways og Stena Line til Oslo.

None
None
None
None