Færge til Puttgarden havn

Har du brug for at komme til Puttgarden med færge? Leder du efter oplysninger og færgebilletter til Puttgarden? Vivanoda hjælper dig med at finde de bedste tilbud på færger til Puttgarden fra alle 2 havne, herunder Rødby. Der er i alt 1 færgeruter, der betjenes af Scandlines.

Scandlines-linjerne til Puttgarden har en frekvens på omkring 46 overfarter om dagen.

Statistik for Puttgarden færgehavn

Lande
Danmark
Tyskland
Antal overfarter
46 overfarter om dagen
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Tips til billigere og bedre færgerejser til Puttgarden

Du træffer det rigtige valg ved at vælge færgen til Puttgarden. Dette transportmiddel har ubestridelige fordele: komfortabelt, afslappende, økonomisk... Her er nogle tips til at spare penge på din færgeoverfart til Puttgarden og rejse under de bedste betingelser:

Find rabatter på Scandlines færger
Det er almindeligt, at færgeselskabet (Scandlines) laver kampagnetilbud afhængigt af rejsetype (returrejse), antal passagerer, bookingperiode osv.
Rejse til Puttgarden om natten
Det er ikke nogen dårlig idé at ankomme til Puttgarden tidligt om morgenen. Du sparer en nat på et hotel og får lidt hvile, mens du rejser til din destination.
Vær punktlig, når du tjekker ind i afgangshavnen
Efter et vist tidspunkt er adgang til skibet ikke længere garanteret. Sørg for at ankomme til havnen i Rødby inden for den tidsfrist, der er fastsat af Scandlines.

Alle færgeoverfarter til Puttgarden havn

Hvilken bedre måde at starte din rejse til Puttgarden på end med en færgeoverfart? Scandlines-færger til Puttgarden tilbyder et komfortabelt og økonomisk overkommeligt alternativ for rejsende, der ønsker at undgå de lange køer og kedelige boardingprocedurer i lufthavnene. Desuden kan du tage din bil eller motorcykel med om bord, så du kan udforske Puttgarden og omgivelserne i fuld frihed, så snart du ankommer.

Med et bredt udvalg af færgeselskaber og ruter fra Rødby til Puttgarden, kan du bruge vores platform til at sammenligne priser for at finde de bedste tilbud på færger til Puttgarden til dit budget og dine præferencer. Alt du skal gøre er at søge!

Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvor er færgeterminalen i Puttgarden?

Puttgarten
Puttgarten ligger 1.2 km fra Puttgarden centrum.
Kort

Ofte stillede spørgsmål om færger til Puttgarden

Hvis du vil rejse til Puttgarden med færge, kan du afgå fra 2 havne i 1 lande: Rødby.

Færgeforbindelser til Puttgarden opereres af 1 færgeselskaber: Scandlines

Færgetider til Puttgarden kan variere betydeligt afhængigt af årstid og færgeselskab (Scandlines). Vi anbefaler kraftigt, at du søger efter fartplaner på Vivanoda.

Det afhænger af den rute, du ønsker at tage. Den korteste overfart på ruten Rødby - Puttgarden tager 50 minutter, mens den længste overfart fra Rødby - Puttgarden tager næsten 50 minutter.

Prisen på en færge til Puttgarden varierer meget, afhængigt af om du rejser i bil, til fods eller på cykel og tidspunktet på året. Vivanoda hjælper dig med at finde de bedste tilbud fra Scandlines til Puttgarden.

None
None
None
None