Rødby
Rejs direkte til Puttgarden med færge, tog
Puttgarden
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Rødby til Puttgarden?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Rødby til Puttgarden? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Rødby til Puttgarden er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Rødby til Puttgarden, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Rødby til Puttgarden.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Scandlines, så du kan finde det Rødby Puttgarden færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Scandlines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Rødby til Puttgarden, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Rødby - Puttgarden

Afgangshavn
Rødby
Danmark
Ankomsthavn
Puttgarden
Tyskland
Afstand
25 km
Færgeselskaber
Scandlines
Hyppighed af overfarter
46 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Rødby Puttgarden: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Rødby til Puttgarden, kan du finde billetter fra 381 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 776 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Rødby til Puttgarden, er 574 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Rødby til Puttgarden er 45 minutter. De langsomste færger vil være 45 minutter om at nå Puttgarden, mens de hurtigste både vil ankomme til Puttgarden på 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Rødby kl. 06:45. Den sidste båd til Puttgarden afgår fra havnen i Rødby kl. 09:15.

Gennemsnitspris for Rødby til Puttgarden færgeoverfart
574 kr.
Prisinterval på færger Rødby Puttgarden (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
381 kr. - 776 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Rødby Puttgarden
45 minutter
Afgangstid for første færge til Puttgarden
06:45
Tidspunkt for sidste færge til Puttgarden
09:15
Ankomsttid for første færge til Puttgarden
07:30
Ankomsttid for sidste færge til Puttgarden
10:00

Hvorfor tage færgen fra Rødby til Puttgarden?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Rødby til Puttgarden være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Puttgarden. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Rødby til Puttgarden er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. I Rødby kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Scandlines-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Puttgarden fuld af energi.
Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Du rejser fra Rødby til Puttgarden med fuldstændig ro i sindet, uden at du behøver at frygte, at din motorcykel bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Puttgarden for at komme af båden.
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Rødby Puttgarden-færgeturen med færge er det stik modsatte. Færgerne fra Scandlines er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til Puttgarden uden stress og helt afslappet.

Hvor afgår færgerne i Rødby? Hvor ankommer bådene i Puttgarden?

Afgangshavn i Rødby

Scandlines færger afgår til Puttgarden fra følgende havne i Rødby:

Rodby
Kort

Ankomsthavn i Puttgarden

Scandlines skibe ankommer til Puttgarden fra følgende havne:

Puttgarten
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Rødby og Puttgarden?

Hvis du ønsker at rejse mellem Rødby og Puttgarden med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Scandlines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Scandlines Rødby Puttgarden
Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er baseret i Danmark. Selskabet tilbyder overfarter mellem Danmark og Tyskland. På Vivanoda kan du sammenligne Rødby-Puttgarden priser og bestille en Scandlines billet mellem Rødby og Puttgarden. Scandlines opererer 46 overfarter om dagen til Puttgarden fra Rødby, og rejsetiden er 50 minutter. Flere oplysninger om Scandlines
50 minutter
46 overfarter om dagen

FAQ

Hvis du tager en færge fra Rødby til Puttgarden, tager det mindst 50 minutter at tilbagelægge de 25 km fra Rødby til Puttgarden.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Rødby og Puttgarden om vinteren) og af færgeselskabet (Scandlines). Der er i øjeblikket 46 overfarter om dagen fra Rødby til Puttgarden.

Der er 1 rederier, der forbinder Rødby og Puttgarden: Scandlines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Scandlines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Scandlines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Rødby Puttgarden booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Rødby og Puttgarden tilbagelægger du 25 km.

For at tage med båd fra Rødby til Puttgarden, kan du finde priser fra 381 kr. for den laveste, til 776 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 574 kr..

Den første færge afgår fra Rødby kl. 06:45 til Puttgarden.

Den sidste færge til Puttgarden afgår normalt fra Rødby kl. 09:15.

Hvordan er en færgeoverfart fra Rødby til Puttgarden?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Rødby og Puttgarden ville være. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Rødby Puttgarden med Scandlines har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Rødby til landgang i Puttgarden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Rødby og Puttgarden.

Ombordstigning i Rødby

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Rødby Puttgarden-færge begynder:

  • Tidspunkt for præsentation i Rødby havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Rødby inden for den tidsfrist, som Scandlines har fastsat. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning på overfarten Rødby - Puttgarden / Gå til Scandlines-skranken i færgeterminalen i Rødby for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Puttgarden / Fra færgeterminalen i Rødby vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge Scandlines-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.
Livet om bord på færgen mellem Rødby og Puttgarden

På skibet fra Scandlines har alle deres egen rejsefilosofi. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Færgen nærmer sig Puttgarden, udstigning er nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Puttgarden:

  • Anløb af Puttgarden Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Puttgarden Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Puttgarden Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Puttgarden / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Det er endnu hurtigere som fodgænger. I Puttgarden kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig begynder dit ophold i Puttgarden for alvor!
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt