Færge til Rødby havn

Har du brug for at komme til Rødby med færge? Leder du efter oplysninger og færgebilletter til Rødby? Vivanoda hjælper dig med at finde de bedste tilbud på færger til Rødby fra alle 2 havne, herunder Puttgarden. Der er i alt 1 færgeruter, der betjenes af Scandlines.

Scandlines-linjerne til Rødby har en frekvens på omkring 45 overfarter om dagen.

Statistik for Rødby færgehavn

Lande
Tyskland
Danmark
Antal overfarter
45 overfarter om dagen
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Tips til billigere og bedre færgerejser til Rødby

Du træffer det rigtige valg ved at vælge færgen til Rødby. Dette transportmiddel har ubestridelige fordele: komfortabelt, afslappende, økonomisk... Her er nogle tips til at spare penge på din færgeoverfart til Rødby og rejse under de bedste betingelser:

Find rabatter på Scandlines færger
Det er almindeligt, at færgeselskabet (Scandlines) laver kampagnetilbud afhængigt af rejsetype (returrejse), antal passagerer, bookingperiode osv.
Glem ikke at tage alle dine nødvendige personlige ejendele med om bord
Under hele overfarten vil du ikke kunne vende tilbage til dit køretøj. Du skal derfor huske at medbringe alt det, du har brug for, når du går om bord i Puttgarden.
Undgå sæsonbestemte spidsbelastninger
Det kan være meget dyrt at tage til Rødby i højsæsonen, hvor priserne er dobbelt eller endda tredoblet i forhold til andre perioder. Oplevelsen om bord ændrer sig også, når der er travlt.

Alle færgeoverfarter til Rødby havn

Hvilken bedre måde at starte din rejse til Rødby på end med en færgeoverfart? Scandlines-færger til Rødby tilbyder et komfortabelt og økonomisk overkommeligt alternativ for rejsende, der ønsker at undgå de lange køer og kedelige boardingprocedurer i lufthavnene. Desuden kan du tage din bil eller motorcykel med om bord, så du kan udforske Rødby og omgivelserne i fuld frihed, så snart du ankommer.

Med et bredt udvalg af færgeselskaber og ruter fra Puttgarden til Rødby, kan du bruge vores platform til at sammenligne priser for at finde de bedste tilbud på færger til Rødby til dit budget og dine præferencer. Alt du skal gøre er at søge!

Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvor er færgeterminalen i Rødby?

Rodby
Rodby ligger 5.1 km fra Rødby centrum.
Kort

Ofte stillede spørgsmål om færger til Rødby

Hvis du vil rejse til Rødby med færge, kan du afgå fra 2 havne i 1 lande: Puttgarden.

Færgeforbindelser til Rødby opereres af 1 færgeselskaber: Scandlines

Færgetider til Rødby kan variere betydeligt afhængigt af årstid og færgeselskab (Scandlines). Vi anbefaler kraftigt, at du søger efter fartplaner på Vivanoda.

Det afhænger af den rute, du ønsker at tage. Den korteste overfart på ruten Puttgarden - Rødby tager 50 minutter, mens den længste overfart fra Puttgarden - Rødby tager næsten 50 minutter.

Prisen på en færge til Rødby varierer meget, afhængigt af om du rejser i bil, til fods eller på cykel og tidspunktet på året. Vivanoda hjælper dig med at finde de bedste tilbud fra Scandlines til Rødby.

None
None
None
None