Ystad
Rejs direkte til Rønne med færge
Rønne
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Ystad til Rønne?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Ystad til Rønne? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Ystad til Rønne er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Ystad til Rønne, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Ystad til Rønne.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som BornholmerFærgen, så du kan finde det Ystad Rønne færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra BornholmerFærgen tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Ystad til Rønne, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Ystad - Rønne

Afgangshavn
Ystad
Sverige
Ankomsthavn
Rønne
Danmark
Afstand
67 km
Færgeselskaber
BornholmerFærgen
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Ystad til Rønne?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Ystad til Rønne være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Rønne. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Ystad til Rønne er en ideel måde at rejse på.

Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Ystad Rønne-færgeturen med færge er det stik modsatte. Færgerne fra BornholmerFærgen er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til Rønne uden stress og helt afslappet.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Ystad til Rønne, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Til komfort i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Ystad til Rønne ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Ligesom rigtige hotelværelser tilbyder de rejsende senge, badeværelser og i nogle suiter porthuller og balkoner. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.

Hvor afgår færgerne i Ystad? Hvor ankommer bådene i Rønne?

Afgangshavn i Ystad

BornholmerFærgen færger afgår til Rønne fra følgende havne i Ystad:

Ystad
Kort

Ankomsthavn i Rønne

BornholmerFærgen skibe ankommer til Rønne fra følgende havne:

Ronne
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Ystad og Rønne?

Hvis du ønsker at rejse mellem Ystad og Rønne med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder BornholmerFærgen, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

BornholmerFærgen Ystad Rønne
BornholmerFærgen
Færgeselskabet BornholmerFærgen driver overfarter i Danmark og Sverige og især søforbindelser mellem havnene i Ystad og Rønne. På Vivanoda kan du sammenligne Ystad-Rønne priser og bestille en BornholmerFærgen billet mellem Ystad og Rønne. Flere oplysninger om BornholmerFærgen

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Ystad og Rønne: BornholmerFærgen.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af BornholmerFærgen.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra BornholmerFærgen på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Ystad Rønne booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Ystad og Rønne tilbagelægger du 67 km.

Hvordan er en færgeoverfart fra Ystad til Rønne?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Ystad og Rønne ville være. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Ystad Rønne med BornholmerFærgen har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Ystad til landgang i Rønne. Du kan også finde praktiske oplysninger om Ystad og Rønne.

Ombordstigning i Ystad

Før din Ystad Rønne færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Ystad / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med BornholmerFærgen) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Ystad. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Ystad - Rønne / Gå til BornholmerFærgen-skranken i færgeterminalen i Ystad for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Rønne / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Ystad, der opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge BornholmerFærgen-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.
Om bord på færgen fra Ystad til Rønne

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på BornholmerFærgen-skibet, som de ønsker det. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Udstigning fra færgen i Rønne

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Rønne:

  • Anløb af Rønne Harbour / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Rønne fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Ystad til Rønne i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Rønne.
  • Forlad skibet og udforsk Rønne / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Rønne. Endelig begynder dit ophold i Rønne for alvor!
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt