Færge til Ystad havn

Har du brug for at komme til Ystad med færge? Leder du efter oplysninger og færgebilletter til Ystad? Vivanoda hjælper dig med at finde de bedste tilbud på færger til Ystad fra alle 3 havne, herunder Swinoujscie og Rønne. Der er i alt 2 færgeruter, der betjenes af Polferries, Unity Line og BornholmerFærgen.

BornholmerFærgen, Unity Line og Polferries-linjerne til Ystad har en frekvens på omkring 5 overfarter om dagen.

Statistik for Ystad færgehavn

Lande
Polen
Sverige
Danmark
Antal overfarter
5 overfarter om dagen
Antal havne
3
Antal færgeforbindelser
2
Antal færgeselskaber
3
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Tips til billigere og bedre færgerejser til Ystad

Du træffer det rigtige valg ved at vælge færgen til Ystad. Dette transportmiddel har ubestridelige fordele: komfortabelt, afslappende, økonomisk... Her er nogle tips til at spare penge på din færgeoverfart til Ystad og rejse under de bedste betingelser:

Glem ikke at tage alle dine nødvendige personlige ejendele med om bord
Under overfarten er det forbudt at komme ind i garagen. Hvis du går om bord i Rønne eller Swinoujscie, skal du forberede alle de ting, du har brug for (medicin, legetøj...).
Bekæmp søsyge for at komme i god form til Ystad
Overfarten kan være en kilde til ubehag, hvis du er tilbøjelig til at blive søsyg. I dette tilfælde findes der naturligvis medicin, men du kan også gå en tur på dækket eller sætte dig ved et vindue for at se på horisonten og mildne virkningerne.
Undgå spidsbelastningsperioder
Det kan være meget dyrt at tage til Ystad i højsæsonen, hvor priserne er dobbelt eller endda tredoblet i forhold til andre perioder. Oplevelsen om bord ændrer sig også, når der er travlt.

Alle færgeoverfarter til Ystad havn

Hvilken bedre måde at starte din rejse til Ystad på end med en færgeoverfart? Polferries, Unity Line og BornholmerFærgen-færger til Ystad tilbyder et komfortabelt og økonomisk overkommeligt alternativ for rejsende, der ønsker at undgå de lange køer og kedelige boardingprocedurer i lufthavnene. Desuden kan du tage din bil eller motorcykel med om bord, så du kan udforske Ystad og omgivelserne i fuld frihed, så snart du ankommer.

Med et bredt udvalg af færgeselskaber og ruter fra Swinoujscie eller Rønne til Ystad, kan du bruge vores platform til at sammenligne priser for at finde de bedste tilbud på færger til Ystad til dit budget og dine præferencer. Alt du skal gøre er at søge!

Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvor er færgeterminalen i Ystad?

Ystad
Ystad ligger 0.7 km fra Ystad centrum.
Kort

Ofte stillede spørgsmål om færger til Ystad

Hvis du vil rejse til Ystad med færge, kan du afgå fra 3 havne i 2 lande: Swinoujscie og Rønne.

Færgeforbindelser til Ystad opereres af 3 færgeselskaber: Polferries, Unity Line og BornholmerFærgen

Færgetider til Ystad kan variere betydeligt afhængigt af årstid og færgeselskab (Polferries, Unity Line eller BornholmerFærgen). Vi anbefaler kraftigt, at du søger efter fartplaner på Vivanoda.

Det afhænger af den rute, du ønsker at tage. Den korteste overfart på ruten Swinoujscie - Ystad tager 6 timer 30 minutter, mens den længste overfart fra Swinoujscie - Ystad tager næsten 7 timer 20 minutter.

Prisen på en færge til Ystad varierer meget, afhængigt af om du rejser i bil, til fods eller på cykel og tidspunktet på året. Vivanoda hjælper dig med at finde de bedste tilbud fra Polferries, Unity Line og BornholmerFærgen til Ystad.

None
None
None
None