Anbefalet rute
Helsingborg
Rejs med bus til Göteborg
Göteborg
Rejs med tog, fly til Luleå
Luleå
Se priser
Alternative ruter
Helsingborg
Rejs med bus til Stockholm
Stockholm
Rejs med fly, tog til Luleå
Luleå
Se priser

Hvordan kommer man fra Helsingborg til Luleå?

Planlægger du at rejse til Luleå fra Helsingborg og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Helsingborg til Luleå på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Helsingborg og Luleå, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Helsingborg og Luleå på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Helsingborg-Luleå-rejse.

På din rejse fra Helsingborg til Luleå har du flere transportmuligheder

Bus fra Helsingborg til Luleå

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Helsingborg til Luleå, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Helsingborg Luleå

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Helsingborg Luleå-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Helsingborg Luleå

Mange flyvninger forbinder Helsingborg til Luleå hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Luleå på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Helsingborg til Luleå, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Helsingborg Luleå

Afgangsby
Helsingborg
Sverige
Destination by
Luleå
Sverige
Afstand
1175 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Helsingborg Luleå billetter
Søg efter overnatning i Luleå
Planlæg nemt din rejse fra Helsingborg til Luleå med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Helsingborg til Luleå med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Helsingborg og Luleå, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller SAS - Scandinavian Airlines for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Helsingborg og Luleå med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Helsingborg og Luleå

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Helsingborg til Luleå?
Hastighed Tog fra Helsingborg til Luleå er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Omkostninger Helsingborg-Luleå-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Helsingborg til Luleå?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Helsingborg og Luleå, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Helsingborg og Luleå kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Helsingborg til Luleå?
Hastighed At flyve mellem Helsingborg og Luleå er den hurtigste måde at rejse de 1175 km mellem Helsingborg og Luleå på.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Luleå er ofte nødt til at ankomme tidligt til Helsingborg lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.

Hvor skal man starte fra i Helsingborg? Hvor ankommer jeg i Luleå?

Afgangsstationer for busser i Helsingborg

Helsingborg Centralstation
Kort

Ankomststationer i Luleå

Luleå Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Luleå

Kallax
Kort
Søg efter Helsingborg Luleå billetter
Søg efter overnatning i Luleå

Bus Helsingborg Luleå

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Helsingborg-Luleå bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Hyppigheden af afgangene til Helsingborg fra Luleå varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Luleå, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Helsingborg-Luleå, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busselskaber Helsingborg Luleå

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Helsingborg Luleå

Tog Helsingborg Luleå

Togene mellem Helsingborg og Luleå er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Helsingborg til Luleå. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togbilletter fra Helsingborg til Luleå kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Togvirksomheder fra Helsingborg til Luleå

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Helsingborg Luleå

Flyrejser Helsingborg Luleå

Flyselskaber Helsingborg Luleå

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Søg efter flybilletter Helsingborg Luleå

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt