Rejser fra Helsingborg til Östersund

Planlæg din tur fra Helsingborg til Östersund i tog, bus

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

1 mulighed for at gå fra Helsingborg til Östersund i tog, bus

  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
Helsingborg
Lund
Östersund
  • Få priser

Rejse Helsingborg Östersund

Transportformerbus, tog
afstand800 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Helsingborg til Östersund?

Vi tilbyder 1 ruter i tog, busat forberede din Helsingborg Östersund tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Helsingborg Östersund ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Helsingborg og Östersund på et kort samt ruten Helsingborg Östersund og de forskellige forbindelsespunkter (Östersund Centralstation Station, Helsingborg Centralstation Bus Station) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Östersund

Alle transportformer Helsingborg Östersund

For en tur fra Helsingborg (Sverige) til Östersund (Sverige) med en afstand på 800 km kan du låne 2 transportformer, eventuelt kombineret bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Helsingborg til Östersund uden forandring. Du kan tage togetLund-Östersund og brug bus for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ eller Snälltåget til Östersund forlader fra Lund Centralstation banegård i Lund. Ankomst til Östersund vil være på Östersund Centralstation Station (1 km fra centrum).
Selvom det ikke er muligt at rejse til Helsingborg Östersund kun med bus, er der andre transportformer (tog) som vil afslutte rejsen Helsingborg-Lund.
Du vil bordlægge en bus til Helsingborg. Bussen vil slippe dig af i Lund Centralstation (0.5 km fra Lund, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Helsingborg Centralstation busstation (ved 0.3 km de Helsingborg) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Lund.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)