Anbefalet rute
Helsingborg
Rejs direkte til Stockholm med bus
Stockholm
Se priser
Alternative ruter
Helsingborg
Rejs med bus til København
København
Rejs med tog, fly, bus til Stockholm
Stockholm
Se priser
Helsingborg
Rejs med bus til Linköping
Linköping
Rejs med bus, tog til Stockholm
Stockholm
Se priser

Hvordan kommer man fra Helsingborg til Stockholm?

Planlægger du at rejse til Stockholm fra Helsingborg og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Helsingborg til Stockholm på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Helsingborg og Stockholm, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Eurolines, FlixBus eller Swebus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Helsingborg og Stockholm på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Helsingborg-Stockholm-rejse.

På din rejse fra Helsingborg til Stockholm har du flere transportmuligheder

Bus fra Helsingborg til Stockholm

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Helsingborg til Stockholm, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Helsingborg Stockholm

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Helsingborg Stockholm-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Helsingborg Stockholm

Mange flyvninger forbinder Helsingborg til Stockholm hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Stockholm på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Helsingborg til Stockholm, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Helsingborg Stockholm

Afgangsby
Helsingborg
Sverige
Destination by
Stockholm
Sverige
Afstand
485 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus
Søg efter Helsingborg Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm
Planlæg nemt din rejse fra Helsingborg til Stockholm med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Helsingborg til Stockholm med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Helsingborg og Stockholm, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Eurolines, FlixBus eller Swebus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Helsingborg og Stockholm med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Helsingborg og Stockholm

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Helsingborg til Stockholm?
Priser Busbilletter fra Helsingborg til Stockholm er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Stockholm (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Komfort Busser mellem Helsingborg og Stockholm kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Helsingborg til Stockholm?
Komfort Togene mellem Helsingborg og Stockholm tilbyder generelt mere benplads og ekstra komfort for passagererne.
Omkostninger Helsingborg-Stockholm-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Helsingborg til Stockholm?
Hastighed At flyve mellem Helsingborg og Stockholm er den hurtigste måde at rejse de 485 km mellem Helsingborg og Stockholm på.
Priser Flybilletter fra Helsingborg til Stockholm kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).

Hvor skal man starte fra i Helsingborg? Hvor ankommer jeg i Stockholm?

Afgangsstationer for busser i Helsingborg

Helsingborg
Kort
Helsingborg Centralstation
Kort

Stockholm ankomst busstationer

Stockholm
Kort
Rålambshovsparken
Kort
Karolinska institutet
Kort

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Stockholm

Arlanda
Kort
Skavsta
Kort
Søg efter Helsingborg Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm

Bus Helsingborg Stockholm

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Helsingborg-Stockholm varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Helsingborg til Stockholm på Vivanoda.

Busser mellem Helsingborg og Stockholm har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Varigheden af busrejsen mellem Helsingborg og Stockholm varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Stockholm på din rejsedato.

Busselskaber Helsingborg Stockholm

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Helsingborg Stockholm

Tog Helsingborg Stockholm

Togene mellem Helsingborg og Stockholm er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Helsingborg til Stockholm. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Helsingborg og Stockholm.

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Helsingborg til Stockholm, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Togvirksomheder fra Helsingborg til Stockholm

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Helsingborg Stockholm

Flyrejser Helsingborg Stockholm

Flyselskaber Helsingborg Stockholm

Air Serbia
Air Serbia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Ryanair
Ryanair
Søg efter flybilletter Helsingborg Stockholm
Helsingborg til Stockholm bus, tog, fly billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Helsingborg til Stockholm

Hvad skal man se og lave i Stockholm?

Stockholm er også kendt for sit stilfulde og minimalistiske design med mange butikker med mode, møbler og interiørdesign. For madelskere byder byen på moderne nordiske retter samt traditionelle svenske retter som köttbullar (kødboller) og smörgåsbord.

Byens grønne områder må man heller ikke gå glip af, med Royal Djurgården Park og Bergius Botaniske Have som populære destinationer for gåture og picnicture. Hvis du vil have en panoramaudsigt over byen, må du ikke gå glip af tv-tårnet Kaknästornet.

Endelig er Stockholms livlige natteliv et andet attraktivt aspekt af byen med mange barer, klubber og restauranter, der har åbent til langt ud på natten. Stockholm er en fascinerende og mangfoldig by, der har noget at byde på for enhver rejsende.

Søg efter Helsingborg Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt