Rejser fra Helsingborg til Uppsala

Planlæg din tur fra Helsingborg til Uppsala i tog, bus

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

4 muligheder for at gå fra Helsingborg til Uppsala i tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Helsingborg
Uppsala
  • Få priser
2
Helsingborg
Malmø
Uppsala
/
  • Få priser
3
Helsingborg
Göteborg
Uppsala
/
  • Få priser
4
Helsingborg
Linköping
Uppsala
/
  • Få priser

Rejse Helsingborg Uppsala

Transportformerbus, tog
afstand514 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra Helsingborg til Uppsala?

Vi tilbyder 4 ruter i tog, busat forberede din Helsingborg Uppsala tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Helsingborg Uppsala ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Helsingborg og Uppsala på et kort samt ruten Helsingborg Uppsala og de forskellige forbindelsespunkter (Uppsala Stationsgatan Bus Station, Uppsala Centralstation Station, Uppsala Business Park Bus Station, Uppsala Ekonomikum Bus Station, Uppsala Studentstaden Bus Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Uppsala

Alle transportformer Helsingborg Uppsala

For en tur fra Helsingborg (Sverige) til Uppsala (Sverige) med en afstand på 514 km kan du låne 2 transportformer, eventuelt kombineret bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Du er heldig, der er en direkte Helsingborg-Uppsala bus service, der ofte er den billigste løsning.
Du vil bordlægge en bus til Helsingborg. Bussen vil slippe dig af i Uppsala Business Park (3.6 km fra Uppsala, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Helsingborg Centralstation busstation (ved 0.3 km de Helsingborg) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Uppsala.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Helsingborg til Uppsala uden forandring. Du kan tage togetGöteborg-Uppsala og brug bus for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Uppsala forlader fra Göteborg Centralstation banegård i Göteborg. Ankomst til Uppsala vil være på Uppsala Centralstation Station (0.1 km fra centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)