Anbefalet rute
Jonkoping
Rejs med bus, tog til Linköping
Linköping
Rejs med bus, fly til Orebro
Orebro
Se priser
Alternative ruter
Jonkoping
Rejs direkte til Orebro med bus
Orebro
Se priser
Jonkoping
Rejs med bus til Skovde
Skovde
Rejs med tog til Orebro
Orebro
Se priser

Hvordan kommer man fra Jonkoping til Orebro?

Planlægger du at rejse til Orebro fra Jonkoping og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Jonkoping til Orebro på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Jonkoping og Orebro, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Swebus, FlixBus, VY Buss - NettBuss eller Yuzmashavia) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Jonkoping og Orebro på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Jonkoping-Orebro-rejse.

På din rejse fra Jonkoping til Orebro har du flere transportmuligheder

Bus fra Jonkoping til Orebro

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Jonkoping til Orebro, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Jonkoping Orebro

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Jonkoping Orebro-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Jonkoping Orebro

Mange flyvninger forbinder Jonkoping til Orebro hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Orebro på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Jonkoping til Orebro, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Jonkoping Orebro

Afgangsby
Jonkoping
Sverige
Destination by
Orebro
Sverige
Afstand
177 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Jonkoping Orebro billetter
Søg efter overnatning i Orebro
Planlæg nemt din rejse fra Jonkoping til Orebro med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Jonkoping til Orebro med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Jonkoping og Orebro, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Swebus, FlixBus, VY Buss - NettBuss eller Yuzmashavia for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Jonkoping og Orebro med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Jonkoping og Orebro

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Jonkoping til Orebro?
Priser Busbilletter fra Jonkoping til Orebro er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Orebro (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Rejsetid Busser fra Jonkoping til Orebro er normalt meget langsommere end tog til Orebro for at tilbagelægge den 177 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Jonkoping til Orebro?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra Jonkoping til Orebro, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Priser Flybilletter fra Jonkoping til Orebro kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Jonkoping til Orebro?
Hastighed Tog fra Jonkoping til Orebro er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Fleksibilitet Jonkoping Orebro-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.

Hvor skal man starte fra i Jonkoping? Hvor ankommer jeg i Orebro?

Afgangsstationer for busser i Jonkoping

Jönköping Centralstation
Kort

Afgangsstationer i Jonkoping

Jönköping Centralstation
Kort

Orebro ankomst busstationer

Örebro Centralstation
Kort
Örebro Våghustorget
Kort
Örebro Sörbyängsvägen
Kort

Ankomststationer i Orebro

Örebro Centralstation
Kort
Örebro Södra station
Kort

Ankomstlufthavne i Orebro

Orebro-Bofors
Kort
Søg efter Jonkoping Orebro billetter
Søg efter overnatning i Orebro

Bus Jonkoping Orebro

Varigheden af busrejsen mellem Jonkoping og Orebro varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Orebro på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Jonkoping-Orebro varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Jonkoping til Orebro på Vivanoda.

Busser mellem Jonkoping og Orebro har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Busselskaber Jonkoping Orebro

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Jonkoping Orebro

Tog Jonkoping Orebro

Det anbefales at bestille din togbillet fra Jonkoping til Orebro mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togbilletter fra Jonkoping til Orebro kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Jonkoping til Orebro. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Jonkoping og Orebro.

Togvirksomheder fra Jonkoping til Orebro

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Jonkoping Orebro

Flyrejser Jonkoping Orebro

Flyselskaber Jonkoping Orebro

Yuzmashavia
Yuzmashavia
Søg efter flybilletter Jonkoping Orebro
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt