Rejser fra Jonkoping til Östersund

Planlæg din tur fra Jonkoping til Östersund i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

3 muligheder for at gå fra Jonkoping til Östersund i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Jonkoping
Östersund
/
  • Få priser
2
Jonkoping
Stockholm
Östersund
/
/
  • Få priser
3
Jonkoping
Mjolby
Östersund
  • Få priser

Rejse Jonkoping Östersund

Transportformerfly, bus, tog
afstand601 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Jonkoping til Östersund?

Vi tilbyder 3 ruter i tog, bus, flyat forberede din Jonkoping Östersund tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Jonkoping Östersund ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Jonkoping og Östersund på et kort samt ruten Jonkoping Östersund og de forskellige forbindelsespunkter (Östersund Centralstation Station, Froesoe Lufthavn, Jönköping Centralstation Bus Station, Axamo Lufthavn, Jönköping Centralstation Station) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Östersund

Alle transportformer Jonkoping Östersund

For en tur fra Jonkoping (Sverige) til Östersund (Sverige) med en afstand på 601 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Jonkoping til Östersund med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Jonkoping-Stockholm og Stockholm-Östersund så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af SJ til Stockholm forlader fra Jönköping Centralstation banegård i Jonkoping. Ankomst til Stockholm vil være på Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Stockholm, hvor toget , der drives af SJ eller Snälltåget, forlader Östersund.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Östersund fra Jonkoping, men det er kun muligt at gøre denne rejse kun med fly med fly Jonkoping-Stockholm og Stockholm-Östersund
Afslut Jonkoping ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Axamo fjernbetjening JKG 6.2 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Stockholm (Bromma Lufthavn, IATA kode: BMA) drives af Avies.Fra Stockholm, tag et andet fly med Yuzmashavia, Malmo Aviation eller SAS - Scandinavian Airlines, der fører dig til Froesoe lufthavn (Östersund, Sverige).
Selvom det ikke er muligt at rejse til Jonkoping Östersund kun med bus, er der andre transportformer (tog) som vil afslutte rejsen Jonkoping-Mjolby.
Du vil bordlægge en bus til Jonkoping. Bussen vil slippe dig af i Mjölby station (0.6 km fra Mjolby, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Jönköping Centralstation busstation (ved 0.4 km de Jonkoping) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Mjolby.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)