Anbefalet rute
Jonkoping
Rejs direkte til Östersund med tog, fly
Östersund
Se priser
Alternative ruter
Jonkoping
Rejs med bus, tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med fly, tog til Östersund
Östersund
Se priser
Jonkoping
Rejs med bus til Mjolby
Mjolby
Rejs med tog til Östersund
Östersund
Se priser

Hvordan kommer man fra Jonkoping til Östersund?

Planlægger du at rejse til Östersund fra Jonkoping og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Jonkoping til Östersund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Jonkoping og Östersund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Jonkoping og Östersund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Jonkoping-Östersund-rejse.

På din rejse fra Jonkoping til Östersund har du flere transportmuligheder

Bus fra Jonkoping til Östersund

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Jonkoping til Östersund, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Jonkoping Östersund

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Jonkoping Östersund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Jonkoping Östersund

Mange flyvninger forbinder Jonkoping til Östersund hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Östersund på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Jonkoping til Östersund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Jonkoping Östersund

Afgangsby
Jonkoping
Sverige
Destination by
Östersund
Sverige
Afstand
601 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Jonkoping Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund
Planlæg nemt din rejse fra Jonkoping til Östersund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Jonkoping til Östersund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Jonkoping og Östersund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Jonkoping og Östersund med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Jonkoping og Östersund

Fordele og ulemper ved at flyve fra Jonkoping til Östersund?
Hastighed At flyve mellem Jonkoping og Östersund er den hurtigste måde at rejse de 601 km mellem Jonkoping og Östersund på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Jonkoping Östersund har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Jonkoping til Östersund?
Miljøvenligt Toget fra Jonkoping til Östersund anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Omkostninger Jonkoping-Östersund-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Jonkoping til Östersund?
Service om bord Moderne busser mellem Jonkoping og Östersund er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Jonkoping og Östersund kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.

Hvor skal man starte fra i Jonkoping? Hvor ankommer jeg i Östersund?

Afgangsstationer for busser i Jonkoping

Jönköping Centralstation
Kort

Afgangsstationer i Jonkoping

Jönköping Centralstation
Kort

Afgangslufthavne i Jonkoping

Axamo
Kort

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Östersund

Froesoe
Kort
Søg efter Jonkoping Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund

Bus Jonkoping Östersund

Hyppigheden af afgangene til Jonkoping fra Östersund varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Östersund, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Varigheden af busrejsen mellem Jonkoping og Östersund varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Östersund på din rejsedato.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Jonkoping-Östersund-busbillet.

Busselskaber Jonkoping Östersund

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Jonkoping Östersund

Tog Jonkoping Östersund

Det anbefales at bestille din togbillet fra Jonkoping til Östersund mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Jonkoping til Östersund afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Östersund er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Jonkoping til Östersund. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Jonkoping og Östersund.

Togvirksomheder fra Jonkoping til Östersund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Jonkoping Östersund

Flyrejser Jonkoping Östersund

Flyselskaber Jonkoping Östersund

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Avies
Avies
Søg efter flybilletter Jonkoping Östersund

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt