Kalmar
Rejs med tog, fly til Göteborg
Göteborg
Rejs med bus til Helsingborg
Helsingborg
Se priser

Hvordan kommer man fra Kalmar til Helsingborg?

Planlægger du at rejse til Helsingborg fra Kalmar og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Kalmar til Helsingborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Kalmar og Helsingborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Kalmar og Helsingborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Kalmar-Helsingborg-rejse.

På din rejse fra Kalmar til Helsingborg har du flere transportmuligheder

Bus fra Kalmar til Helsingborg

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Kalmar til Helsingborg, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Kalmar Helsingborg

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Kalmar Helsingborg-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Kalmar Helsingborg

Mange flyvninger forbinder Kalmar til Helsingborg hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Helsingborg på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Kalmar til Helsingborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Kalmar Helsingborg

Afgangsby
Kalmar
Sverige
Destination by
Helsingborg
Sverige
Afstand
236 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Kalmar Helsingborg billetter
Søg efter overnatning i Helsingborg
Planlæg nemt din rejse fra Kalmar til Helsingborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Kalmar til Helsingborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Kalmar og Helsingborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Kalmar og Helsingborg med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Kalmar og Helsingborg

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Kalmar til Helsingborg?
Priser Busbilletter fra Kalmar til Helsingborg er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Helsingborg (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Komfort Busser mellem Kalmar og Helsingborg kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Kalmar til Helsingborg?
Landskaber Togene mellem Kalmar og Helsingborg byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Omkostninger Kalmar-Helsingborg-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Kalmar til Helsingborg?
Hastighed At flyve mellem Kalmar og Helsingborg er den hurtigste måde at rejse de 236 km mellem Kalmar og Helsingborg på.
Priser Flybilletter fra Kalmar til Helsingborg kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).

Hvor skal man starte fra i Kalmar? Hvor ankommer jeg i Helsingborg?

Afgangsstationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Kort

Afgangslufthavne i Kalmar

Kalmar
Kort

Helsingborg ankomst busstationer

Helsingborg Centralstation
Kort
Søg efter Kalmar Helsingborg billetter
Søg efter overnatning i Helsingborg

Bus Kalmar Helsingborg

Varigheden af busrejsen mellem Kalmar og Helsingborg varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Helsingborg på din rejsedato.

Hyppigheden af afgangene til Kalmar fra Helsingborg varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Helsingborg, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Kalmar-Helsingborg, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busselskaber Kalmar Helsingborg

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Kalmar Helsingborg

Tog Kalmar Helsingborg

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Kalmar til Helsingborg afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Helsingborg er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Kalmar til Helsingborg. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togbilletter fra Kalmar til Helsingborg kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Togvirksomheder fra Kalmar til Helsingborg

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Kalmar Helsingborg

Flyrejser Kalmar Helsingborg

Flyselskaber Kalmar Helsingborg

bmi Regional
bmi Regional
Søg efter flybilletter Kalmar Helsingborg
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt