Rejser fra Kalmar til Helsingborg

Planlæg din tur fra Kalmar til Helsingborg i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

1 mulighed for at gå fra Kalmar til Helsingborg i fly, tog, bus

  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
Kalmar
Göteborg
Helsingborg
/
  • Få priser

Rejse Kalmar Helsingborg

Transportformerfly, bus, tog
afstand236 km
Direkte linjeIngen

Sådan rejser man fra Kalmar til Helsingborg ?

Helsingborg er din næste feriedestination, men du spekulerer på, hvordan man skal dertil, og hvordan det er muligt at få den billigste Kalmar til Helsingborg transport tilbud? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

Du kan komme i en enkelt søgning på Vivanoda, din multimodale rejseplanlægger i Europa, alle priser for flyrejser, tog og busser at rejse til Helsingborg fra Kalmar Indtast blot dine rejsedatoer til Helsingborg så vil Vivanoda gøre resten. Forfining, filtrer, sorter efter dine rejsepræferencer og vælg derefter Kalmar - Helsingborg tilbud der passer bedst til dig.

Du bruger hovedsageligt tog, flyrejser og busser af SJ, Swebus, FlixBus, NettBuss, bmi Regional eller Bus4You at nå Helsingborg.

Alle transportformer Kalmar Helsingborg

For en tur fra Kalmar (Sverige) til Helsingborg (Sverige) med en afstand på 236 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Kalmar Helsingborg kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen Göteborg-Helsingborg.
Du vil bordlægge en bus til Göteborg. Bussen vil slippe dig af i Helsingborg Centralstation (0.3 km fra Helsingborg, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Liseberg station busstation (ved 0.5 km de Göteborg) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Helsingborg.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Kalmar til Helsingborg uden forandring. Du kan tage togetKalmar-Göteborg og brug bus for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Göteborg forlader fra Kalmar Centralstation banegård i Kalmar. Ankomst til Göteborg vil være på Göteborg Centralstation Station (1.5 km fra centrum).
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Helsingborg fra Kalmar. Du kan tage flyvningenKalmar-Göteborg så gør resten af ​​turen i bus.
Afslut Kalmar ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Kalmar fjernbetjening KLR 5.1 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Göteborg (Landvetter Lufthavn, IATA kode: GOT) drives af bmi Regional.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)