Rejser fra Kalmar til Luleå

Planlæg din tur fra Kalmar til Luleå i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Kalmar til Luleå i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Kalmar
Luleå
  • Få priser
2
Kalmar
Stockholm
Luleå
/
/
  • Få priser

Rejse Kalmar Luleå

Transportformerfly, bus, tog
afstand1039 km
Direkte linjeIngen

Hvordan er det muligt at gå fra Kalmar til Luleå ?

Du planlægger en tur fra Kalmar til Luleå og som mange rejsende leder du efter den bedste og billigste transportform til at rejse mellem Kalmar Luleå? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

På Vivanoda, en unik rejseplanlægger, der sammenligner og kombinerer flyrejser, tog og busser at tage til Luleå fra Kalmar, sparer du tid og penge! Udfyld datoen for din rejse til Luleå og Vivanoda viser alle transporttilbud. For at finjustere din søgning i henhold til dine præferencer skal du bruge de tilgængelige filtre og sorteringsindstillinger.

Du bruger hovedsageligt tog, flyrejser og busser af Swebus, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, SJ eller Golden Air at nå Luleå.

Alle transportformer Kalmar Luleå

For en tur fra Kalmar (Sverige) til Luleå (Sverige) med en afstand på 1039 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Luleå fra Kalmar, men det er kun muligt at gøre denne rejse kun med fly med fly Kalmar-Stockholm og Stockholm-Luleå
Afslut Kalmar ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Kalmar fjernbetjening KLR 5.1 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Stockholm (Arlanda Lufthavn, IATA kode: ARN) drives af SAS - Scandinavian Airlines eller Golden Air.Fra Stockholm, tag et andet fly med Norwegian Air Shuttle eller SAS - Scandinavian Airlines, der fører dig til Kallax lufthavn (Luleå, Sverige).
Selvom det ikke er muligt at rejse til Kalmar Luleå kun med bus, er der andre transportformer (tog) som vil afslutte rejsen Kalmar-Stockholm.
Du vil bordlægge en bus til Kalmar. Bussen vil slippe dig af i Stockholm (0.5 km fra Stockholm, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Kalmar Centralstation busstation (ved 0.2 km de Kalmar) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Stockholm.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Kalmar til Luleå uden forandring. Du kan tage togetStockholm-Luleå og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Luleå forlader fra Stockholm Centralstation banegård i Stockholm. Ankomst til Luleå vil være på Luleå Centralstation Station (0.5 km fra centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)