Anbefalet rute
Kalmar
Rejs direkte til Östersund med fly
Östersund
Se priser
Alternative ruter
Kalmar
Rejs med bus til Stockholm
Stockholm
Rejs med tog, fly til Östersund
Östersund
Se priser
Kalmar
Rejs med bus til Södertälje
Södertälje
Rejs med tog til Östersund
Östersund
Se priser

Hvordan kommer man fra Kalmar til Östersund?

Planlægger du at rejse til Östersund fra Kalmar og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Kalmar til Östersund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Kalmar og Östersund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines eller Golden Air) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Kalmar og Östersund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Kalmar-Östersund-rejse.

På din rejse fra Kalmar til Östersund har du flere transportmuligheder

Bus fra Kalmar til Östersund

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Kalmar til Östersund, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Kalmar Östersund

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Kalmar Östersund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Kalmar Östersund

Mange flyvninger forbinder Kalmar til Östersund hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Östersund på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Kalmar til Östersund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Kalmar Östersund

Afgangsby
Kalmar
Sverige
Destination by
Östersund
Sverige
Afstand
731 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Kalmar Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund
Planlæg nemt din rejse fra Kalmar til Östersund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Kalmar til Östersund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Kalmar og Östersund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines eller Golden Air for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Kalmar og Östersund med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Kalmar og Östersund

Fordele og ulemper ved at flyve fra Kalmar til Östersund?
Hastighed At flyve mellem Kalmar og Östersund er den hurtigste måde at rejse de 731 km mellem Kalmar og Östersund på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Kalmar Östersund har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Kalmar til Östersund?
Service om bord Moderne busser mellem Kalmar og Östersund er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Kalmar og Östersund kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Kalmar til Östersund?
Tilgængelighed Togstationerne i Kalmar eller Östersund ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger Kalmar-Östersund-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Kalmar? Hvor ankommer jeg i Östersund?

Afgangsstationer for busser i Kalmar

Kalmar Centralstation
Kort

Afgangslufthavne i Kalmar

Kalmar
Kort

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Östersund

Froesoe
Kort
Søg efter Kalmar Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund

Bus Kalmar Östersund

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Kalmar-Östersund-busbillet.

Varigheden af busrejsen mellem Kalmar og Östersund varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Östersund på din rejsedato.

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Kalmar-Östersund bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Busselskaber Kalmar Östersund

Swebus
Swebus
Søg efter busbilletter Kalmar Östersund

Tog Kalmar Östersund

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Kalmar til Östersund, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Kalmar til Östersund afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Östersund er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togene mellem Kalmar og Östersund er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Togvirksomheder fra Kalmar til Östersund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Kalmar Östersund

Flyrejser Kalmar Östersund

Flyselskaber Kalmar Östersund

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Søg efter flybilletter Kalmar Östersund
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt