Kalmar
Rejs direkte til Vaxjo med tog
Vaxjo
Se priser

Hvordan kommer man fra Kalmar til Vaxjo?

Planlægger du at rejse til Vaxjo fra Kalmar og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Kalmar til Vaxjo på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Kalmar og Vaxjo, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Kalmar og Vaxjo på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Kalmar-Vaxjo-rejse.

På din rejse fra Kalmar til Vaxjo har du flere transportmuligheder

Togbillet Kalmar Vaxjo

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Kalmar Vaxjo-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Kalmar til Vaxjo, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Kalmar Vaxjo

Afgangsby
Kalmar
Sverige
Destination by
Vaxjo
Sverige
Afstand
98 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog
Søg efter Kalmar Vaxjo billetter
Søg efter overnatning i Vaxjo
Planlæg nemt din rejse fra Kalmar til Vaxjo med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Kalmar til Vaxjo med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Kalmar og Vaxjo, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Kalmar og Vaxjo med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Kalmar? Hvor ankommer jeg i Vaxjo?

Afgangsstationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Kort

Ankomststationer i Vaxjo

Växjö station
Kort
Søg efter Kalmar Vaxjo billetter
Søg efter overnatning i Vaxjo

Tog Kalmar Vaxjo

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Kalmar og Vaxjo anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Kalmar til Vaxjo afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Vaxjo er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Kalmar til Vaxjo mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togvirksomheder fra Kalmar til Vaxjo

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Kalmar Vaxjo
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt