Anbefalet rute
Karlstad
Rejs direkte til Göteborg med tog, bus
Göteborg
Se priser
Alternative ruter
Karlstad
Rejs med tog, bus til Trollhattan
Trollhattan
Rejs med tog, bus til Göteborg
Göteborg
Se priser

Hvordan kommer man fra Karlstad til Göteborg?

Planlægger du at rejse til Göteborg fra Karlstad og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Karlstad til Göteborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Karlstad og Göteborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, VY eller Swebus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Karlstad og Göteborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Karlstad-Göteborg-rejse.

På din rejse fra Karlstad til Göteborg har du flere transportmuligheder

Bus fra Karlstad til Göteborg

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Karlstad til Göteborg, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Karlstad Göteborg

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Karlstad Göteborg-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Karlstad til Göteborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Karlstad Göteborg

Afgangsby
Karlstad
Sverige
Destination by
Göteborg
Sverige
Afstand
207 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog og bus
Søg efter Karlstad Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg
Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Göteborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Göteborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Karlstad og Göteborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, VY eller Swebus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Karlstad og Göteborg med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Karlstad og Göteborg

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Karlstad til Göteborg?
Priser Busbilletter fra Karlstad til Göteborg er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Göteborg (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Komfort Busser mellem Karlstad og Göteborg kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Karlstad til Göteborg?
Miljøvenligt Toget fra Karlstad til Göteborg anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Omkostninger Karlstad-Göteborg-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Karlstad? Hvor ankommer jeg i Göteborg?

Afgangsstationer for busser i Karlstad

Karlstad busstation
Kort

Afgangsstationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Kort

Göteborg ankomst busstationer

Göteborg Nils Ericsonterminal
Kort

Ankomststationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Kort
Søg efter Karlstad Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg

Bus Karlstad Göteborg

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Karlstad-Göteborg-busbillet.

Varigheden af busrejsen mellem Karlstad og Göteborg varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Göteborg på din rejsedato.

Hyppigheden af afgangene til Karlstad fra Göteborg varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Göteborg, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Busselskaber Karlstad Göteborg

Swebus
Swebus
Søg efter busbilletter Karlstad Göteborg

Tog Karlstad Göteborg

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Karlstad til Göteborg, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Karlstad til Göteborg afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Göteborg er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Karlstad til Göteborg. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Karlstad og Göteborg.

Togvirksomheder fra Karlstad til Göteborg

SJ
SJ
VY
VY
Søg efter togbilletter til Karlstad Göteborg
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt