Anbefalet rute
Karlstad
Rejs med bus, fly til Jonkoping
Jonkoping
Rejs med bus, tog til Linköping
Linköping
Se priser
Alternative ruter
Karlstad
Rejs direkte til Linköping med bus
Linköping
Se priser
Karlstad
Rejs med bus til Orebro
Orebro
Rejs med bus, fly til Linköping
Linköping
Se priser

Hvordan kommer man fra Karlstad til Linköping?

Planlægger du at rejse til Linköping fra Karlstad og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Karlstad til Linköping på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Karlstad og Linköping, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Karlstad og Linköping på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Karlstad-Linköping-rejse.

På din rejse fra Karlstad til Linköping har du flere transportmuligheder

Bus fra Karlstad til Linköping

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Karlstad til Linköping, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Karlstad Linköping

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Karlstad Linköping-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Karlstad Linköping

Mange flyvninger forbinder Karlstad til Linköping hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Linköping på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Karlstad til Linköping, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Karlstad Linköping

Afgangsby
Karlstad
Sverige
Destination by
Linköping
Sverige
Afstand
162 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Karlstad Linköping billetter
Søg efter overnatning i Linköping
Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Linköping med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Linköping med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Karlstad og Linköping, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Karlstad og Linköping med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Karlstad og Linköping

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Karlstad til Linköping?
Priser Busbilletter fra Karlstad til Linköping er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Linköping (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Rejsetid Busser fra Karlstad til Linköping er normalt meget langsommere end tog til Linköping for at tilbagelægge den 162 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Karlstad til Linköping?
Hastighed Tog fra Karlstad til Linköping er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Fleksibilitet Karlstad Linköping-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Karlstad til Linköping?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra Karlstad til Linköping, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Priser Flybilletter fra Karlstad til Linköping kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).

Hvor skal man starte fra i Karlstad? Hvor ankommer jeg i Linköping?

Afgangsstationer for busser i Karlstad

Karlstad busstation
Kort
Karlstad Universitetet
Kort

Afgangslufthavne i Karlstad

Karlstad
Kort

Linköping ankomst busstationer

Linköping Fjärrbussterminal
Kort
Linköping
Kort

Ankomststationer i Linköping

Linköping Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Linköping

Linkoping
Kort
Søg efter Karlstad Linköping billetter
Søg efter overnatning i Linköping

Bus Karlstad Linköping

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Karlstad-Linköping varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Karlstad til Linköping på Vivanoda.

Varigheden af busrejsen mellem Karlstad og Linköping varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Linköping på din rejsedato.

Busser mellem Karlstad og Linköping har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Busselskaber Karlstad Linköping

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Karlstad Linköping

Tog Karlstad Linköping

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Karlstad til Linköping. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Karlstad til Linköping afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Linköping er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Karlstad til Linköping. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Karlstad og Linköping.

Togvirksomheder fra Karlstad til Linköping

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Karlstad Linköping

Flyrejser Karlstad Linköping

Flyselskaber Karlstad Linköping

bmi Regional
bmi Regional
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Søg efter flybilletter Karlstad Linköping
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt