Anbefalet rute
Karlstad
Rejs med fly, bus til Jonkoping
Jonkoping
Rejs med bus til Lund
Lund
Se priser
Alternative ruter
Karlstad
Rejs med tog, bus til Göteborg
Göteborg
Rejs med bus til Lund
Lund
Se priser
Karlstad
Rejs direkte til Lund med bus
Lund
Se priser

Hvordan kommer man fra Karlstad til Lund?

Planlægger du at rejse til Lund fra Karlstad og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Karlstad til Lund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Karlstad og Lund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Karlstad og Lund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Karlstad-Lund-rejse.

På din rejse fra Karlstad til Lund har du flere transportmuligheder

Bus fra Karlstad til Lund

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Karlstad til Lund, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Karlstad Lund

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Karlstad Lund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Karlstad Lund

Mange flyvninger forbinder Karlstad til Lund hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Lund på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Karlstad til Lund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Karlstad Lund

Afgangsby
Karlstad
Sverige
Destination by
Lund
Sverige
Afstand
409 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Karlstad Lund billetter
Søg efter overnatning i Lund
Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Lund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Lund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Karlstad og Lund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Karlstad og Lund med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Karlstad og Lund

Fordele og ulemper ved at flyve fra Karlstad til Lund?
Hastighed At flyve mellem Karlstad og Lund er den hurtigste måde at rejse de 409 km mellem Karlstad og Lund på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Karlstad Lund har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Karlstad til Lund?
Service om bord Moderne busser mellem Karlstad og Lund er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Karlstad og Lund kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Karlstad til Lund?
Landskaber Togene mellem Karlstad og Lund byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Omkostninger Karlstad-Lund-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Karlstad? Hvor ankommer jeg i Lund?

Afgangsstationer for busser i Karlstad

Karlstad busstation
Kort
Karlstad Universitetet
Kort

Afgangsstationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Kort

Afgangslufthavne i Karlstad

Karlstad
Kort

Lund ankomst busstationer

Lund Centralstation
Kort
Søg efter Karlstad Lund billetter
Søg efter overnatning i Lund

Bus Karlstad Lund

Busser mellem Karlstad og Lund har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Varigheden af busrejsen mellem Karlstad og Lund varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Lund på din rejsedato.

De fleste busser mellem Karlstad og Lund er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Busselskaber Karlstad Lund

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Karlstad Lund

Tog Karlstad Lund

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Karlstad til Lund. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Karlstad og Lund.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Karlstad til Lund afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Lund er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Karlstad til Lund. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togvirksomheder fra Karlstad til Lund

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Karlstad Lund

Flyrejser Karlstad Lund

Flyselskaber Karlstad Lund

bmi Regional
bmi Regional
Søg efter flybilletter Karlstad Lund
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt