Anbefalet rute
Karlstad
Rejs direkte til Östersund med tog
Östersund
Se priser
Alternative ruter
Karlstad
Rejs med tog, bus til Stockholm
Stockholm
Rejs med fly, tog til Östersund
Östersund
Se priser
Karlstad
Rejs med bus til Skovde
Skovde
Rejs med tog til Östersund
Östersund
Se priser

Hvordan kommer man fra Karlstad til Östersund?

Planlægger du at rejse til Östersund fra Karlstad og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Karlstad til Östersund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Karlstad og Östersund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Karlstad og Östersund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Karlstad-Östersund-rejse.

På din rejse fra Karlstad til Östersund har du flere transportmuligheder

Bus fra Karlstad til Östersund

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Karlstad til Östersund, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Karlstad Östersund

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Karlstad Östersund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Karlstad Östersund

Mange flyvninger forbinder Karlstad til Östersund hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Östersund på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Karlstad til Östersund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Karlstad Östersund

Afgangsby
Karlstad
Sverige
Destination by
Östersund
Sverige
Afstand
427 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Karlstad Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund
Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Östersund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Östersund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Karlstad og Östersund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller SAS - Scandinavian Airlines for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Karlstad og Östersund med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Karlstad og Östersund

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Karlstad til Östersund?
Hastighed Tog fra Karlstad til Östersund er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Omkostninger Karlstad-Östersund-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Karlstad til Östersund?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Karlstad og Östersund, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Karlstad og Östersund kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Karlstad til Östersund?
Hastighed At flyve mellem Karlstad og Östersund er den hurtigste måde at rejse de 427 km mellem Karlstad og Östersund på.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Östersund er ofte nødt til at ankomme tidligt til Karlstad lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.

Hvor skal man starte fra i Karlstad? Hvor ankommer jeg i Östersund?

Afgangsstationer for busser i Karlstad

Karlstad busstation
Kort
Karlstad Universitetet
Kort

Afgangsstationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Kort

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Östersund

Froesoe
Kort
Søg efter Karlstad Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund

Bus Karlstad Östersund

De fleste busser mellem Karlstad og Östersund er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Varigheden af busrejsen mellem Karlstad og Östersund varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Östersund på din rejsedato.

Busser mellem Karlstad og Östersund har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Busselskaber Karlstad Östersund

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Karlstad Östersund

Tog Karlstad Östersund

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Karlstad til Östersund. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Karlstad og Östersund.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Karlstad til Östersund afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Östersund er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togbilletter fra Karlstad til Östersund kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Togvirksomheder fra Karlstad til Östersund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Karlstad Östersund

Flyrejser Karlstad Östersund

Flyselskaber Karlstad Östersund

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Søg efter flybilletter Karlstad Östersund
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt