Rejser fra Karlstad til Östersund

Planlæg din tur fra Karlstad til Östersund i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

3 muligheder for at gå fra Karlstad til Östersund i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Karlstad
Östersund
  • Få priser
2
Karlstad
Stockholm
Östersund
/
/
  • Få priser
3
Karlstad
Skovde
Östersund
  • Få priser

Rejse Karlstad Östersund

Transportformerfly, bus, tog
afstand427 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Karlstad til Östersund?

Vi tilbyder 3 ruter i tog, bus, flyat forberede din Karlstad Östersund tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Karlstad Östersund ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Karlstad og Östersund på et kort samt ruten Karlstad Östersund og de forskellige forbindelsespunkter (Östersund Centralstation Station, Froesoe Lufthavn, Karlstad busstation Bus Station, Karlstad Universitetet Bus Station, Karlstad Centralstation Station) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Östersund

Alle transportformer Karlstad Östersund

For en tur fra Karlstad (Sverige) til Östersund (Sverige) med en afstand på 427 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Karlstad til Östersund med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Karlstad-Hallsberg og Hallsberg-Östersund så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af SJ til Hallsberg forlader fra Karlstad Centralstation banegård i Karlstad. Ankomst til Hallsberg vil være på Hallsberg station Station (0.1 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Hallsberg, hvor toget , der drives af SJ, forlader Östersund.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Östersund fra Karlstad. Du kan tage flyvningenStockholm-Östersund så gør resten af ​​turen i tog.
Afslut Stockholm ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Arlanda fjernbetjening ARN 37 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Östersund (Froesoe Lufthavn, IATA kode: OSD) drives af Yuzmashavia, SAS - Scandinavian Airlines eller Malmo Aviation.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Karlstad Östersund kun med bus, er der andre transportformer (tog) som vil afslutte rejsen Karlstad-Skovde.
Du vil bordlægge en bus til Karlstad. Bussen vil slippe dig af i Skövde Centralstation (0.3 km fra Skovde, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Karlstad busstation busstation (ved 0.6 km de Karlstad) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Skovde.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)