Karlstad
Rejs direkte til Stockholm med bus, tog
Stockholm
Se priser

Hvordan kommer man fra Karlstad til Stockholm?

Planlægger du at rejse til Stockholm fra Karlstad og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Karlstad til Stockholm på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Karlstad og Stockholm, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, FlixBus eller Swebus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Karlstad og Stockholm på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Karlstad-Stockholm-rejse.

På din rejse fra Karlstad til Stockholm har du flere transportmuligheder

Bus fra Karlstad til Stockholm

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Karlstad til Stockholm, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Karlstad Stockholm

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Karlstad Stockholm-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Karlstad til Stockholm, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Karlstad Stockholm

Afgangsby
Karlstad
Sverige
Destination by
Stockholm
Sverige
Afstand
258 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus og tog
Søg efter Karlstad Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm
Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Stockholm med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Stockholm med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Karlstad og Stockholm, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, FlixBus eller Swebus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Karlstad og Stockholm med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Karlstad og Stockholm

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Karlstad til Stockholm?
Service om bord Moderne busser mellem Karlstad og Stockholm er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Karlstad og Stockholm kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Karlstad til Stockholm?
Landskaber Togene mellem Karlstad og Stockholm byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Omkostninger Karlstad-Stockholm-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Karlstad? Hvor ankommer jeg i Stockholm?

Afgangsstationer for busser i Karlstad

Karlstad busstation
Kort
Karlstad Universitetet
Kort

Afgangsstationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Kort

Stockholm ankomst busstationer

Stockholm
Kort

Ankomststationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Kort
Søg efter Karlstad Stockholm billetter
Søg efter overnatning i Stockholm

Bus Karlstad Stockholm

Varigheden af busrejsen mellem Karlstad og Stockholm varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Stockholm på din rejsedato.

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Karlstad-Stockholm bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

De fleste busser mellem Karlstad og Stockholm er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Busselskaber Karlstad Stockholm

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Søg efter busbilletter Karlstad Stockholm

Tog Karlstad Stockholm

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Karlstad til Stockholm afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Stockholm er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Karlstad til Stockholm. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Karlstad til Stockholm mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togvirksomheder fra Karlstad til Stockholm

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Karlstad Stockholm
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt