Anbefalet rute
Karlstad
Rejs direkte til Sundsvall med tog
Sundsvall
Se priser
Alternative ruter
Karlstad
Rejs med bus, tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med tog, fly til Sundsvall
Sundsvall
Se priser

Hvordan kommer man fra Karlstad til Sundsvall?

Planlægger du at rejse til Sundsvall fra Karlstad og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Karlstad til Sundsvall på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Karlstad og Sundsvall, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, FlixBus, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines eller Golden Air) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Karlstad og Sundsvall på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Karlstad-Sundsvall-rejse.

På din rejse fra Karlstad til Sundsvall har du flere transportmuligheder

Bus fra Karlstad til Sundsvall

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Karlstad til Sundsvall, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Karlstad Sundsvall

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Karlstad Sundsvall-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Karlstad Sundsvall

Mange flyvninger forbinder Karlstad til Sundsvall hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Sundsvall på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Karlstad til Sundsvall, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Karlstad Sundsvall

Afgangsby
Karlstad
Sverige
Destination by
Sundsvall
Sverige
Afstand
393 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Karlstad Sundsvall billetter
Søg efter overnatning i Sundsvall
Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Sundsvall med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Sundsvall med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Karlstad og Sundsvall, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, FlixBus, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines eller Golden Air for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Karlstad og Sundsvall med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Karlstad og Sundsvall

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Karlstad til Sundsvall?
Priser Busbilletter fra Karlstad til Sundsvall er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Sundsvall (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Komfort Busser mellem Karlstad og Sundsvall kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Karlstad til Sundsvall?
Miljøvenligt Toget fra Karlstad til Sundsvall anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Omkostninger Karlstad-Sundsvall-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Karlstad til Sundsvall?
Hastighed At flyve mellem Karlstad og Sundsvall er den hurtigste måde at rejse de 393 km mellem Karlstad og Sundsvall på.
Priser Flybilletter fra Karlstad til Sundsvall kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).

Hvor skal man starte fra i Karlstad? Hvor ankommer jeg i Sundsvall?

Afgangsstationer for busser i Karlstad

Karlstad busstation
Kort

Afgangsstationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Kort

Ankomststationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Kort
Søg efter Karlstad Sundsvall billetter
Søg efter overnatning i Sundsvall

Bus Karlstad Sundsvall

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Karlstad-Sundsvall bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Varigheden af busrejsen mellem Karlstad og Sundsvall varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Sundsvall på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Karlstad-Sundsvall varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Karlstad til Sundsvall på Vivanoda.

Busselskaber Karlstad Sundsvall

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Søg efter busbilletter Karlstad Sundsvall

Tog Karlstad Sundsvall

Togene mellem Karlstad og Sundsvall er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Karlstad til Sundsvall afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Sundsvall er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Karlstad til Sundsvall. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Karlstad og Sundsvall.

Togvirksomheder fra Karlstad til Sundsvall

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Karlstad Sundsvall

Flyrejser Karlstad Sundsvall

Flyselskaber Karlstad Sundsvall

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Søg efter flybilletter Karlstad Sundsvall
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt