Anbefalet rute
Karlstad
Rejs med tog, bus til Stockholm
Stockholm
Rejs med fly, tog til Umeå
Umeå
Se priser
Alternative ruter
Karlstad
Rejs direkte til Umeå med tog
Umeå
Se priser

Hvordan kommer man fra Karlstad til Umeå?

Planlægger du at rejse til Umeå fra Karlstad og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Karlstad til Umeå på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Karlstad og Umeå, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, FlixBus, Swebus, Norwegian Air Shuttle eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Karlstad og Umeå på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Karlstad-Umeå-rejse.

På din rejse fra Karlstad til Umeå har du flere transportmuligheder

Bus fra Karlstad til Umeå

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Karlstad til Umeå, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Karlstad Umeå

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Karlstad Umeå-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Karlstad Umeå

Mange flyvninger forbinder Karlstad til Umeå hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Umeå på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Karlstad til Umeå, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Karlstad Umeå

Afgangsby
Karlstad
Sverige
Destination by
Umeå
Sverige
Afstand
610 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Karlstad Umeå billetter
Søg efter overnatning i Umeå
Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Umeå med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Umeå med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Karlstad og Umeå, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, FlixBus, Swebus, Norwegian Air Shuttle eller SAS - Scandinavian Airlines for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Karlstad og Umeå med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Karlstad og Umeå

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Karlstad til Umeå?
Priser Busbilletter fra Karlstad til Umeå er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Umeå (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Komfort Busser mellem Karlstad og Umeå kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Karlstad til Umeå?
Tilgængelighed Togstationerne i Karlstad eller Umeå ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger Karlstad-Umeå-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Karlstad til Umeå?
Hastighed At flyve mellem Karlstad og Umeå er den hurtigste måde at rejse de 610 km mellem Karlstad og Umeå på.
Priser Flybilletter fra Karlstad til Umeå kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).

Hvor skal man starte fra i Karlstad? Hvor ankommer jeg i Umeå?

Afgangsstationer for busser i Karlstad

Karlstad busstation
Kort

Afgangsstationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Kort

Ankomststationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Ankomstlufthavne i Umeå

Umea
Kort
Søg efter Karlstad Umeå billetter
Søg efter overnatning i Umeå

Bus Karlstad Umeå

Hyppigheden af afgangene til Karlstad fra Umeå varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Umeå, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Varigheden af busrejsen mellem Karlstad og Umeå varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Umeå på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Karlstad-Umeå varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Karlstad til Umeå på Vivanoda.

Busselskaber Karlstad Umeå

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Søg efter busbilletter Karlstad Umeå

Tog Karlstad Umeå

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Karlstad til Umeå, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Karlstad til Umeå afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Umeå er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Karlstad til Umeå. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Karlstad og Umeå.

Togvirksomheder fra Karlstad til Umeå

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Karlstad Umeå

Flyrejser Karlstad Umeå

Flyselskaber Karlstad Umeå

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Karlstad Umeå
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt