Rejser fra København til Bergen

Planlæg din tur fra København til Bergen i tog, bus, færge, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

3 muligheder for at gå fra København til Bergen i fly, færge, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
København
Bergen
  • Få priser
2
København
Stavanger
Bergen
  • Få priser
3
København
Oslo
Bergen
/
  • Få priser

Rejse København Bergen

Transportformerfly, færge, bus, tog
afstand674 km
Direkte linjeJa

Hvordan er det muligt at gå fra København til Bergen ?

Som mange rejsende leder du efter de billigste transporttilbud at rejse fra København til Bergen? Generelt gennemser du flere websteder og bruger timer uden at være sikker på, at alle transportløsninger blev taget i betragtning.

Du kan komme i en enkelt søgning på Vivanoda, din multimodale rejseplanlægger i Europa, alle priser for flyrejser, færge, tog og busser at rejse til Bergen fra København Indtast blot din rejsedato til Bergen og Vivanoda gør resten. For at finjustere din søgning i henhold til dine præferencer skal du bruge de tilgængelige filtre og sorteringsindstillinger.

Du bruger hovedsageligt tog, færge, flyrejser og busser af NSB, Norwegian Air Shuttle, Wideroe, FlixBus, Pakistan International Airlines, Swebus, NettBuss eller SAS - Scandinavian Airlines at nå Bergen.

Alle transportformer København Bergen

For en tur fra København (Danmark) til Bergen (Norge) med en afstand på 674 km kan du låne 4 transportformer, eventuelt kombineret fly, færge, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Direkte fly København> Bergen bliver den hurtigste måde at nå frem til din destination.
Afslut København ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Copenhagen fjernbetjening CPH 8 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Bergen (Flesland Lufthavn, IATA kode: BGO) drives af Norwegian Air Shuttle eller SAS - Scandinavian Airlines.
Det er ikke muligt at gå direkte fra København til Bergen uden forandring. Du kan tage togetOslo-Bergen og brug færge for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af NSB til Bergen forlader fra Oslo S banegård i Oslo. Ankomst til Bergen vil være på Bergen Station (0.2 km fra centrum).
Selvom det ikke er muligt at rejse til København Bergen kun med bus, er der andre transportformer (tog) som vil afslutte rejsen København-Oslo.
Du vil bordlægge en bus til København. Bussen vil slippe dig af i Oslo (0.7 km fra Oslo, Norge) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Kobenhavn busstation (ved 1.5 km de København) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Oslo.
Der er ingen direkte overgang til København Bergen, så du bliver nødt til at bruge andre midler (tog) at kombinere med færgen for at færdiggøre havkrydsningen København-Oslo.
Du vil starte i Copenhagen havn på 3.3 km de København ombord på et DFDS Seaways skib. Båden vil dock i Stena Line/DFDS Seaways Terminalen Oslo Port på 1.3 km fra Oslo. Vi råder dig til at ankomme til København Havn for at gå om bord en til to timer før den angivne tid på din reservation.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)