København
Rejs direkte til Berlin med fly, tog, bus
Berlin
Se priser

Hvordan kommer man fra København til Berlin?

Planlægger du at rejse til Berlin fra København og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra København til Berlin på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem København og Berlin, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Deutsche Bahn, FlixTrain, Danske StatsBaner (DSB), ADAC PostBus eller Berlin Shuttle) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem København og Berlin på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig København-Berlin-rejse.

På din rejse fra København til Berlin har du flere transportmuligheder

Bus fra København til Berlin

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra København til Berlin, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet København Berlin

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er København Berlin-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter København Berlin

Mange flyvninger forbinder København til Berlin hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Berlin på rekordtid.

Samkørsel København Berlin

Samkørsel mellem København og Berlin er perfekt, hvis du ønsker at rejse til Berlin i godt selskab og reducere transportomkostningerne. Men der kan være begrænset fleksibilitet med hensyn til tidsplaner og opsamlingssteder i enten København eller Berlin.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra København til Berlin, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for København Berlin

Afgangsby
København
Danmark
Destination by
Berlin
Tyskland
Berlin
Afstand
355 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med fly, tog og bus
Søg efter København Berlin billetter
Søg efter overnatning i Berlin
Planlæg nemt din rejse fra København til Berlin med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra København til Berlin med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem København og Berlin, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Deutsche Bahn, FlixTrain, Danske StatsBaner (DSB), ADAC PostBus eller Berlin Shuttle for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem København og Berlin med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem København og Berlin

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra København til Berlin?
Hastighed Tog fra København til Berlin er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Komfort Togene mellem København og Berlin tilbyder generelt mere benplads og ekstra komfort for passagererne.
Landskaber Togene mellem København og Berlin byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Omkostninger København-Berlin-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fleksibilitet København Berlin-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at flyve fra København til Berlin?
Hastighed At flyve mellem København og Berlin er den hurtigste måde at rejse de 355 km mellem København og Berlin på.
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra København til Berlin, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Berlin er ofte nødt til at ankomme tidligt til København lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.
Priser Flybilletter fra København til Berlin kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).
Miljømæssige ulemper Flyrejser til København Berlin har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra København til Berlin?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem København og Berlin, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Priser Busbilletter fra København til Berlin er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Berlin (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Service om bord Moderne busser mellem København og Berlin er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem København og Berlin kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Rejsetid Busser fra København til Berlin er normalt meget langsommere end tog til Berlin for at tilbagelægge den 355 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved samkørsel fra København til Berlin?
Fleksibel Samkørsel fra København til Berlin er ofte mere fleksibel end andre transportformer.
Venlighed Samkørsel mellem København og Berlin er ofte mere behageligt og venligt end andre transportformer, især hvis du deler rejsen med søde mennesker.
Økonomisk Samkørsel fra København til Berlin er ofte den mest økonomiske måde at rejse på.
Føler du dig usikker Det kan ske, at du føler dig usikker i bilen med chaufføren på grund af hans eller hendes holdning eller kørestil.
Pålidelighed Du bør stole på chaufførens punktlighed og pålidelighed på din København Berlin-rejse. De er ikke altid til tiden.
Tilgængelighed Det kan være svært at finde tilgængelighed for en samkørsel fra København til Berlin, især hvis du planlægger i forvejen. De fleste samkørselsordninger er kun tilgængelige nogle få dage eller uger før afrejse.

Hvor skal man starte fra i København? Hvor ankommer jeg i Berlin?

Afgangsstationer for busser i København

Kobenhavn
Kort
Köbenhavns Lufthavn
Kort
Köbenhavn Ingerslevsgade
Kort

Afgangsstationer i København

København H
Kort
Copenhagen
Kort
Österport
Kort
Valby St.
Kort
Nørreport St.
Kort
Ny Ellebjerg St.
Kort
Københavns Lufthavn Kastrup
Kort

Afgangslufthavne i København

Copenhagen
Kort

Berlin ankomst busstationer

Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kort
Berlin, Am Ostbahnhof (InterCityHotel)
Kort
Berlin Südkreuz
Kort
Berlin Alexanderplatz
Kort
Berlin SXF
Kort
Berlin central bus station
Kort
Berlin Alt-Tegel
Kort
Berlin Zoo
Kort

Ankomststationer i Berlin

Berlin Hauptbahnhof
Kort
Berlin Ostbahnhof
Kort
Berlin Südkreuz
Kort
Berlin Zoologischer Garten
Kort
Berlin-Spandau
Kort

Ankomstlufthavne i Berlin

Willy-Brandt Berlin-Brandebourg
Kort
Tegel
Kort
Søg efter København Berlin billetter
Søg efter overnatning i Berlin

3 tips til billigere rejser mellem København og Berlin

Har du besluttet dig for at rejse fra København til Berlin og leder efter måder at spare penge på din rejsebillet? Her er 3 praktiske tips til at spare penge på din rejse. Uanset om du vælger at rejse med bus, tog, fly eller samkørsel, vil disse tips hjælpe dig med at finde de bedste priser på din rejse fra København til Berlin.

  • 1. Undgå ekstraudstyr
    Nogle ekstraudstyr, såsom mad og drikkevarer, der indtages under rejsen fra København til Berlin, kan være dyre og er ikke altid nødvendige på en kort rejse. Hvis du vil spare penge, kan du forsøge at planlægge snacks eller drikkevarer, inden du rejser til Berlin, og bruge gratis alternativer til underholdning, f.eks. at læse en bog.
  • 2. Rejs let
    Hvis du rejser mellem København og Berlin med et selskab, der opkræver ekstra gebyrer for indchecket bagage, hvilket ofte er tilfældet, kan det være klogt at holde din bagage på et minimum for at spare penge. Prøv kun at pakke det allermest nødvendige, og sørg for at tjekke flyselskabets bagageregler, inden du tager af sted til Berlin.
  • 3. Sammenlign priser
    Ved at bruge Vivanoda er en god måde at finde de bedste priser på din rejse fra København til Berlin på. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser fra forskellige transportudbydere i én søgning og finde den bedste pris for dit ophold i Berlin.

Bus København Berlin

Varigheden af busrejsen mellem København og Berlin varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Berlin på din rejsedato.

De fleste busser mellem København og Berlin er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din København-Berlin-busbillet.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten København-Berlin varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra København til Berlin på Vivanoda.

Hyppigheden af afgangene til København fra Berlin varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Berlin, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en København-Berlin bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Busselskaber København Berlin

ADAC PostBus
ADAC PostBus
Berlin Shuttle
Berlin Shuttle
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
IC Bus
IC Bus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Søg efter busbilletter København Berlin

Tog København Berlin

Det anbefales at bestille din togbillet fra København til Berlin mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togbilletter fra København til Berlin kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Togene mellem København og Berlin er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra København til Berlin. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra København til Berlin. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem København og Berlin.

Det er muligt at reservere et særligt sæde på toget mellem København og Berlin. Afhængigt af selskabet kan denne service være mod betaling. Pladser kan bestilles online eller ved banegårdenes billetkontor.

Togvirksomheder fra København til Berlin

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
SJ
SJ
Søg efter togbilletter til København Berlin

Flyrejser København Berlin

Flyselskaber København Berlin

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Easyjet
Easyjet
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Air Berlin
Air Berlin
Søg efter flybilletter København Berlin

Samkørsel København Berlin

Det er muligt at bestille en samkørsel i sidste øjeblik, men det afhænger af chaufførernes tilgængelighed og efterspørgslen på rejsen. Det anbefales at bestille din samkørsel på forhånd for at garantere din rejse.

Den gennemsnitlige pris for en samkørsel fra København til Berlin afhænger af en række faktorer, herunder tidspunktet på året, udbud og efterspørgsel og den anvendte samkørselsplatform. For at få et meget præcist estimat af prisen og tilgængeligheden af en samkørsel fra København til Berlin, start en søgning på Vivanoda ved at indtaste dine rejsedatoer.

På Vivanoda, vores platform til sammenligning af transportformer mellem København og Berlin, har du adgang til alle tilgængelige samkørselstilbud med pris, estimeret varighed og afhentningssteder.

Varigheden af en samkørsel mellem København og Berlin afhænger også af trafikforholdene og af den rute, som chaufføren tager. Ved at starte en prissøgning på Vivanoda nu, får du den estimerede tid for hvert tilgængeligt samkørselstilbud.

Antallet af tilgængelige sæder i en samkørsel fra København til Berlin afhænger af chaufføren og den anvendte køretøjstype. Generelt kan en chauffør tilbyde mellem 1 og 4 sæder.

Chauffører til samkørsel har ofte begrænsninger for stor bagage på grund af den begrænsede plads i køretøjet. Det anbefales derfor, at du kontakter chaufføren inden din tur til København Berlin for at drøfte disse spørgsmål.

Samkørselsplatform København Berlin

Blablacar
Blablacar
Søg efter en samkørsel København Berlin
København til Berlin bus, tog, fly, samkørsel billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra København til Berlin

Hvad skal man se og lave i Berlin?

Berlinmuren er et af byens mest berømte symboler, og et besøg ved Checkpoint Charlie er et must for enhver rejsende. Berlin Wall Museum er også et must-see sted, hvor du kan lære mere om byens omtumlede historie.

Pergamonmuseet rummer samlinger af antik kunst og arkitektur, herunder den berømte Ishtar gate fra Babylon. Det jødiske museum i Berlin er et andet vigtigt museum, hvor du kan lære mere om byens jødiske historie.

Brandenburger Tor er et af Berlins mest ikoniske vartegn, og et besøg på Reichstag, Tysklands parlament, giver en betagende udsigt over byen.

Berlin har også en livlig kunstscene med mange gallerier for moderne kunst og gadekunst samt mange musikfestivaler.

Søg efter København Berlin billetter
Søg efter overnatning i Berlin

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt