Rejser fra København til Bremen

Planlæg din tur fra København til Bremen i tog, bus, samkørsel, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

1 mulighed for at gå fra København til Bremen i fly, tog, bil, bus

  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
København
Bremen
/
/
  • Få priser

Rejse København Bremen

Transportformerfly, samkørsel, bus, tog
afstand378 km
Direkte linjeJa

Hvordan er det muligt at gå fra København til Bremen ?

Bremen er din næste feriedestination, men du spekulerer på, hvordan man skal dertil, og hvordan det er muligt at få den billigste København til Bremen transport tilbud? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

Heldigvis er Vivanoda en multimodal rejseplanlægger, der aggregerer priser for busser, flyrejser, samkørsel og tog i en enkelt søgning. Indtast blot din rejsedato til Bremen og Vivanoda gør resten. Sorteringsmuligheder og filtre er til din rådighed for at forbedre din søgning.

Du bruger hovedsageligt tog, samkørsel, flyrejser og busser af Deutsche Bahn, Danske StatsBaner (DSB), FlixBus, ADAC PostBus, Blablacar, Easyjet, SAS - Scandinavian Airlines eller Eurolines at nå Bremen.

Alle transportformer København Bremen

For en tur fra København (Danmark) til Bremen (Bremen, Tyskland) med en afstand på 378 km kan du låne 4 transportformer, eventuelt kombineret fly, samkørsel, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Direkte fly København> Bremen bliver den hurtigste måde at nå frem til din destination.
Afslut København ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Copenhagen fjernbetjening CPH 8 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Bremen (Bremen Lufthavn, IATA kode: BRE) drives af SAS - Scandinavian Airlines.
Det er ikke muligt at gå direkte fra København til Bremen med tog uden forandring, men tog kører på linjerne København-Hamburg og Hamburg-Bremen så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog ICE af Danske StatsBaner (DSB) eller Deutsche Bahn til Hamburg forlader fra København H banegård i København. Ankomst til Hamburg vil være på Eidelstedt Station (7.4 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Hamburg, hvor toget IC 26 eller ICE, der drives af Deutsche Bahn, forlader Bremen.
Intet busselskab giver dig mulighed for at komme til København-Bremen uden at skifte busser, du bliver nødt til at tage busslinjerne København-Kiel og Kiel-Bremen.
Du vil bordlægge en bus til København. Bussen vil slippe dig af i Kiel (1.4 km fra Kiel, Tyskland) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Köbenhavn Ingerslevsgade busstation (ved 0.7 km de København) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Kiel.En gang i Kiel, tag en anden træner, der fører dig til Bremen busstation (Bremen Tyskland).
Blablacar er den vigtigste carpooling platform i Europa, hvor chauffører har Hamburg-Bremen kan tage dig som passager, og du vil kombinere med en rejse i tog at dække hele turen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)