Anbefalet rute
København
Rejs direkte til Düsseldorf med bus, fly, tog
Düsseldorf
Se priser
Alternative ruter
København
Rejs med tog, bus, fly til Köln
Köln
Rejs med tog, bus, samkørsel til Düsseldorf
Düsseldorf
Se priser
København
Rejs med tog, bus til Hamborg
Hamborg
Rejs med samkørsel, tog, fly, bus til Düsseldorf
Düsseldorf
Se priser

Hvordan kommer man fra København til Düsseldorf?

Planlægger du at rejse til Düsseldorf fra København og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra København til Düsseldorf på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem København og Düsseldorf, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, FlixBus eller ADAC PostBus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem København og Düsseldorf på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig København-Düsseldorf-rejse.

På din rejse fra København til Düsseldorf har du flere transportmuligheder

Bus fra København til Düsseldorf

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra København til Düsseldorf, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet København Düsseldorf

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er København Düsseldorf-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter København Düsseldorf

Mange flyvninger forbinder København til Düsseldorf hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Düsseldorf på rekordtid.

Samkørsel København Düsseldorf

Samkørsel mellem København og Düsseldorf er perfekt, hvis du ønsker at rejse til Düsseldorf i godt selskab og reducere transportomkostningerne. Men der kan være begrænset fleksibilitet med hensyn til tidsplaner og opsamlingssteder i enten København eller Düsseldorf.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra København til Düsseldorf, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for København Düsseldorf

Afgangsby
København
Danmark
Destination by
Düsseldorf
Tyskland
Nordrhein-Westfalen
Afstand
626 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus, fly og tog
Søg efter København Düsseldorf billetter
Søg efter overnatning i Düsseldorf
Planlæg nemt din rejse fra København til Düsseldorf med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra København til Düsseldorf med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem København og Düsseldorf, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, FlixBus eller ADAC PostBus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem København og Düsseldorf med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem København og Düsseldorf

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra København til Düsseldorf?
Priser Busbilletter fra København til Düsseldorf er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Düsseldorf (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem København og Düsseldorf, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Service om bord Moderne busser mellem København og Düsseldorf er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem København og Düsseldorf kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Rejsetid Busser fra København til Düsseldorf er normalt meget langsommere end tog til Düsseldorf for at tilbagelægge den 626 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved samkørsel fra København til Düsseldorf?
Økonomisk Samkørsel fra København til Düsseldorf er ofte den mest økonomiske måde at rejse på.
Miljøvenligt Ved at dele en bil med andre reducerer du miljøbelastningen fra en rejse fra København til Düsseldorf.
Venlighed Samkørsel mellem København og Düsseldorf er ofte mere behageligt og venligt end andre transportformer, især hvis du deler rejsen med søde mennesker.
Tilgængelighed Det kan være svært at finde tilgængelighed for en samkørsel fra København til Düsseldorf, især hvis du planlægger i forvejen. De fleste samkørselsordninger er kun tilgængelige nogle få dage eller uger før afrejse.
Komfort Du er nødt til at dele pladsen i bilen med andre passagerer under hele rejsen fra København til Düsseldorf.
Pålidelighed Du bør stole på chaufførens punktlighed og pålidelighed på din København Düsseldorf-rejse. De er ikke altid til tiden.
Fordele og ulemper ved at flyve fra København til Düsseldorf?
Hastighed At flyve mellem København og Düsseldorf er den hurtigste måde at rejse de 626 km mellem København og Düsseldorf på.
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra København til Düsseldorf, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Priser Flybilletter fra København til Düsseldorf kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).
Sikkerhedskontrol Rejsende til Düsseldorf er ofte nødt til at ankomme tidligt til København lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til København Düsseldorf har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra København til Düsseldorf?
Tilgængelighed Togstationerne i København eller Düsseldorf ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Komfort Togene mellem København og Düsseldorf tilbyder generelt mere benplads og ekstra komfort for passagererne.
Miljøvenligt Toget fra København til Düsseldorf anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Omkostninger København-Düsseldorf-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fleksibilitet København Düsseldorf-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.

Hvor skal man starte fra i København? Hvor ankommer jeg i Düsseldorf?

Afgangsstationer for busser i København

Kobenhavn
Kort
Köbenhavn Ingerslevsgade
Kort
Köbenhavns Lufthavn
Kort

Afgangsstationer i København

Copenhagen
Kort
København H
Kort
Österport
Kort
Valby St.
Kort
Nørreport St.
Kort
Ny Ellebjerg St.
Kort

Afgangslufthavne i København

Copenhagen
Kort

Düsseldorf ankomst busstationer

Düsseldorf
Kort
Düsseldorf
Kort

Ankomststationer i Düsseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kort
Düsseldorf Hbf
Kort
Düsseldorf Wehrhahn
Kort
Düsseldorf Zoo
Kort
Düsseldorf-Benrath
Kort
Düsseldorf-Derendorf
Kort
Düsseldorf-Unterrath
Kort
Düsseldorf Volksgarten
Kort
Düsseldorf-Eller
Kort
Düsseldorf-Eller Mitte
Kort
Düsseldorf-Oberbilk
Kort
Düsseldorf-Bilk
Kort
Düsseldorf-Reisholz
Kort
Düsseldorf Flughafen Terminal
Kort
Düsseldorf Völklinger Str
Kort
Düsseldorf-Eller Süd
Kort
Düsseldorf-Friedrichstadt
Kort
Düsseldorf-Garath
Kort
Düsseldorf-Hamm
Kort
Düsseldorf-Hellerhof
Kort
Düsseldorf-Rath
Kort
Düsseldorf-Rath Mitte
Kort
None
None

Ankomstlufthavne i Düsseldorf

Dusseldorf
Kort
Søg efter København Düsseldorf billetter
Søg efter overnatning i Düsseldorf

3 tips til billigere rejser mellem København og Düsseldorf

Har du besluttet dig for at rejse fra København til Düsseldorf og leder efter måder at spare penge på din rejsebillet? Her er 3 praktiske tips til at spare penge på din rejse. Uanset om du vælger at rejse med bus, tog, fly eller samkørsel, vil disse tips hjælpe dig med at finde de bedste priser på din rejse fra København til Düsseldorf.

  • 1. Sammenlign transportformer
    Det kan være en god idé at sammenligne de forskellige transportformer for at spare penge på din rejse fra København til Düsseldorf. Selvom det kan virke som den hurtigste mulighed for at komme til Düsseldorf at flyve eller tage toget, kan samkørsel eller bus ofte være billigere alternativer. Overvej også rejsens længde og ruten for at finde den mest økonomiske løsning, der passer bedst til dine behov.
  • 2. Sammenlign priser
    Ved at bruge Vivanoda er en god måde at finde de bedste priser på din rejse fra København til Düsseldorf på. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser fra forskellige transportudbydere i én søgning og finde den bedste pris for dit ophold i Düsseldorf.
  • 3. Undgå spidsbelastningsperioder
    Billetter fra København til Düsseldorf er meget ofte billigere, hvis du rejser uden for myldretiden. Ved at undgå disse travle tidspunkter på dagen kan du spare penge på din rejsebillet. Desuden kan det give dig en mere komfortabel rejse, hvis du rejser til Düsseldorf uden for myldretiden.

Bus København Düsseldorf

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten København-Düsseldorf varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra København til Düsseldorf på Vivanoda.

Varigheden af busrejsen mellem København og Düsseldorf varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Düsseldorf på din rejsedato.

Busser mellem København og Düsseldorf har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Hyppigheden af afgangene til København fra Düsseldorf varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Düsseldorf, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en København-Düsseldorf bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Busserne København-Düsseldorf er generelt udstyret med aircondition for at holde passagererne behagelige, især om sommeren, når temperaturen er høj.

Busselskaber København Düsseldorf

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Søg efter busbilletter København Düsseldorf

Tog København Düsseldorf

Togene mellem København og Düsseldorf er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra København til Düsseldorf afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Düsseldorf er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Det anbefales at bestille din togbillet fra København til Düsseldorf mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togbilletter fra København til Düsseldorf kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra København til Düsseldorf. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem København og Düsseldorf.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra København til Düsseldorf. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togvirksomheder fra København til Düsseldorf

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
EuroBahn
EuroBahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Søg efter togbilletter til København Düsseldorf

Flyrejser København Düsseldorf

Flyselskaber København Düsseldorf

Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Easyjet
Easyjet
Søg efter flybilletter København Düsseldorf

Samkørsel København Düsseldorf

Samkørsel anses for at være en mere miljøvenlig løsning end andre transportformer, da det reducerer CO2-emissionerne ved at reducere antallet af biler på vejene. Dette afhænger dog af antallet af personer, der deler det samme køretøj, og køretøjets brændstofforbrug.

Samkørsel anses generelt for at være en sikker mulighed for at rejse mellem København og Düsseldorf. Det er dog vigtigt at tjekke chaufførernes anmeldelser og bedømmelser, før du booker en tur. Det anbefales også, at du kun deler dine personlige oplysninger med personer, du har tillid til.

Det er muligt at bestille en samkørsel i sidste øjeblik, men det afhænger af chaufførernes tilgængelighed og efterspørgslen på rejsen. Det anbefales at bestille din samkørsel på forhånd for at garantere din rejse.

Antallet af tilgængelige sæder i en samkørsel fra København til Düsseldorf afhænger af chaufføren og den anvendte køretøjstype. Generelt kan en chauffør tilbyde mellem 1 og 4 sæder.

Varigheden af en samkørsel mellem København og Düsseldorf afhænger også af trafikforholdene og af den rute, som chaufføren tager. Ved at starte en prissøgning på Vivanoda nu, får du den estimerede tid for hvert tilgængeligt samkørselstilbud.

Kæledyr er tilladt i samkørsel mellem København og Düsseldorf afhængigt af chaufførens præferencer. Det er vigtigt at tjekke med chaufføren, før du booker.

Samkørselsplatform København Düsseldorf

Blablacar
Blablacar
Søg efter en samkørsel København Düsseldorf
København til Düsseldorf bus, tog, fly, samkørsel billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra København til Düsseldorf

Hvad skal man se og lave i Düsseldorf?

Düsseldorfs forretningskvarter er kendt som "Medienhafen" og byder på moderne og innovativ arkitektur. Byen har også en rig modehistorie og er vært for begivenheder som f.eks. Düsseldorf Fashion Week.

Der er også masser af museer i byen, herunder Düsseldorf Art Museum, som har en imponerende samling af moderne og moderne kunst, og Heinrich Heine Museum, som hylder den tyske forfatter og digter Heinrich Heine.

Endelig bør ølelskere ikke gå glip af muligheden for at prøve den berømte Düsseldorf Altbier, en lokal mørk øl, under deres besøg på en af byens mange barer.

Søg efter København Düsseldorf billetter
Søg efter overnatning i Düsseldorf

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt