Rejser fra København til Helsinki

Planlæg din tur fra København til Helsinki i tog, bus, færge, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra København til Helsinki i fly, færge, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
København
Helsinki
  • Få priser
2
København
Stockholm
Helsinki
/
/
  • Få priser

Rejse København Helsinki

Transportformerfly, færge, bus, tog
afstand883 km
Direkte linjeJa

Hvordan er det muligt at gå fra København til Helsinki ?

Som mange rejsende leder du efter de billigste transporttilbud at rejse fra København til Helsinki? Gennemse flere websteder for at få en enkel information og booke din rejse er altid meget trættende.

Takket være din multimodale søgemaskine Vivanoda finder du på det samme sted alle priser til busser, tog, færge og flyrejser at komme til Helsinki. Udfyld datoen for din rejse til Helsinki og Vivanoda viser alle transporttilbud. Endelig skal du bruge filtrene og sorteringsindstillingerne til at finjustere resultaterne.

Du bruger hovedsageligt tog, færge, flyrejser og busser af SJ, Tallink, NextJet, Finnair, Blue1, Air Serbia, Silja Line eller St. Peter Line at nå Helsinki.

Alle transportformer København Helsinki

For en tur fra København (Danmark) til Helsinki (Finland) med en afstand på 883 km kan du låne 4 transportformer, eventuelt kombineret fly, færge, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Direkte fly København> Helsinki bliver den hurtigste måde at nå frem til din destination.
Afslut København ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Copenhagen fjernbetjening CPH 8 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Helsinki (Helsinki-Vantaa Lufthavn, IATA kode: HEL) drives af Blue1, Czech Airlines, Finnair, SAS - Scandinavian Airlines eller Norwegian Air Shuttle.
Der er ingen direkte overgang til København Helsinki, så du bliver nødt til at bruge andre midler (bus) at kombinere med færgen for at færdiggøre havkrydsningen Stockholm-Helsinki.
Du vil starte i Stockholm Värtahamnen Terminal havn på 3.1 km de Stockholm ombord på et Tallink, Silja Line, St. Peter Line eller Viking Line skib. Båden vil dock i Helsinki Hansa Terminal Port på 16 km fra Helsinki. Vi råder dig til at ankomme til Stockholm Havn for at gå om bord en til to timer før den angivne tid på din reservation.
Det er ikke muligt at gå direkte fra København til Helsinki uden forandring. Du kan tage togetKøbenhavn-Stockholm og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Stockholm forlader fra København H banegård i København. Ankomst til Stockholm vil være på Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra centrum).
Selvom det ikke er muligt at rejse til København Helsinki kun med bus, er der andre transportformer (færge) som vil afslutte rejsen København-Stockholm.
Du vil bordlægge en bus til København. Bussen vil slippe dig af i Stockholm (0.5 km fra Stockholm, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Kobenhavn busstation (ved 1.5 km de København) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Stockholm.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)