Anbefalet rute
København
Rejs med fly til Madrid
Madrid
Rejs med bus, samkørsel, tog til Irun
Irun
Se priser
Alternative ruter
København
Rejs med fly, bus til Paris
Paris
Rejs med bus, tog, samkørsel til Irun
Irun
Se priser
København
Rejs direkte til Irun med bus
Irun
Se priser

Hvordan kommer man fra København til Irun?

Planlægger du at rejse til Irun fra København og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra København til Irun på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem København og Irun, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Renfe, SNCF, FlixBus, ALSA eller Eurolines) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem København og Irun på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig København-Irun-rejse.

På din rejse fra København til Irun har du flere transportmuligheder

Bus fra København til Irun

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra København til Irun, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet København Irun

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er København Irun-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter København Irun

Mange flyvninger forbinder København til Irun hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Irun på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra København til Irun, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for København Irun

Afgangsby
København
Danmark
Destination by
Irun
Spanien
Afstand
1712 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter København Irun billetter
Søg efter overnatning i Irun
Planlæg nemt din rejse fra København til Irun med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra København til Irun med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem København og Irun, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Renfe, SNCF, FlixBus, ALSA eller Eurolines for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem København og Irun med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem København og Irun

Fordele og ulemper ved at flyve fra København til Irun?
Hastighed At flyve mellem København og Irun er den hurtigste måde at rejse de 1712 km mellem København og Irun på.
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra København til Irun, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til København Irun har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Priser Flybilletter fra København til Irun kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra København til Irun?
Service om bord Moderne busser mellem København og Irun er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Priser Busbilletter fra København til Irun er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Irun (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Komfort Busser mellem København og Irun kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Rejsetid Busser fra København til Irun er normalt meget langsommere end tog til Irun for at tilbagelægge den 1712 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra København til Irun?
Miljøvenligt Toget fra København til Irun anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Komfort Togene mellem København og Irun tilbyder generelt mere benplads og ekstra komfort for passagererne.
Omkostninger København-Irun-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fleksibilitet København Irun-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.

Hvor skal man starte fra i København? Hvor ankommer jeg i Irun?

Afgangsstationer for busser i København

Kobenhavn
Kort
Köbenhavn Ingerslevsgade
Kort

Afgangslufthavne i København

Copenhagen
Kort

Irun ankomst busstationer

Irun
Kort

Ankomststationer i Irun

Irun
Kort
Søg efter København Irun billetter
Søg efter overnatning i Irun

Bus København Irun

Busser mellem København og Irun har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din København-Irun-busbillet.

Varigheden af busrejsen mellem København og Irun varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Irun på din rejsedato.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen København-Irun, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busselskaber København Irun

FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Søg efter busbilletter København Irun

Tog København Irun

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra København til Irun. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem København og Irun.

Togbilletter fra København til Irun kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra København til Irun, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Det anbefales at bestille din togbillet fra København til Irun mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togvirksomheder fra København til Irun

Renfe
Renfe
SNCF
SNCF
Søg efter togbilletter til København Irun

Flyrejser København Irun

Flyselskaber København Irun

Iberia
Iberia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Søg efter flybilletter København Irun

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt