Anbefalet rute
København
Rejs direkte til Kassel med bus, tog
Kassel
Se priser
Alternative ruter
København
Rejs med fly, tog, bus til Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Rejs med tog, samkørsel, bus til Kassel
Kassel
Se priser
København
Rejs med tog, fly, bus til Hamborg
Hamborg
Rejs med samkørsel, tog, bus til Kassel
Kassel
Se priser

Hvordan kommer man fra København til Kassel?

Planlægger du at rejse til Kassel fra København og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra København til Kassel på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem København og Kassel, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Deutsche Bahn, FlixTrain, Danske StatsBaner (DSB), ADAC PostBus eller FlixBus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem København og Kassel på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig København-Kassel-rejse.

På din rejse fra København til Kassel har du flere transportmuligheder

Bus fra København til Kassel

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra København til Kassel, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet København Kassel

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er København Kassel-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter København Kassel

Mange flyvninger forbinder København til Kassel hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Kassel på rekordtid.

Samkørsel København Kassel

Samkørsel mellem København og Kassel er perfekt, hvis du ønsker at rejse til Kassel i godt selskab og reducere transportomkostningerne. Men der kan være begrænset fleksibilitet med hensyn til tidsplaner og opsamlingssteder i enten København eller Kassel.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra København til Kassel, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for København Kassel

Afgangsby
København
Danmark
Destination by
Kassel
Tyskland
Hesse
Afstand
525 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus og tog
Søg efter København Kassel billetter
Søg efter overnatning i Kassel
Planlæg nemt din rejse fra København til Kassel med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra København til Kassel med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem København og Kassel, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Deutsche Bahn, FlixTrain, Danske StatsBaner (DSB), ADAC PostBus eller FlixBus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem København og Kassel med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem København og Kassel

Fordele og ulemper ved at flyve fra København til Kassel?
Hastighed At flyve mellem København og Kassel er den hurtigste måde at rejse de 525 km mellem København og Kassel på.
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra København til Kassel, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Priser Flybilletter fra København til Kassel kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).
Sikkerhedskontrol Rejsende til Kassel er ofte nødt til at ankomme tidligt til København lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til København Kassel har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved samkørsel fra København til Kassel?
Venlighed Samkørsel mellem København og Kassel er ofte mere behageligt og venligt end andre transportformer, især hvis du deler rejsen med søde mennesker.
Miljøvenligt Ved at dele en bil med andre reducerer du miljøbelastningen fra en rejse fra København til Kassel.
Fleksibel Samkørsel fra København til Kassel er ofte mere fleksibel end andre transportformer.
Pålidelighed Du bør stole på chaufførens punktlighed og pålidelighed på din København Kassel-rejse. De er ikke altid til tiden.
Komfort Du er nødt til at dele pladsen i bilen med andre passagerer under hele rejsen fra København til Kassel.
Føler du dig usikker Det kan ske, at du føler dig usikker i bilen med chaufføren på grund af hans eller hendes holdning eller kørestil.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra København til Kassel?
Landskaber Togene mellem København og Kassel byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Miljøvenligt Toget fra København til Kassel anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Hastighed Tog fra København til Kassel er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Omkostninger København-Kassel-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fleksibilitet København Kassel-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra København til Kassel?
Priser Busbilletter fra København til Kassel er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Kassel (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem København og Kassel, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Service om bord Moderne busser mellem København og Kassel er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem København og Kassel kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Rejsetid Busser fra København til Kassel er normalt meget langsommere end tog til Kassel for at tilbagelægge den 525 km lange strækning.

Hvor skal man starte fra i København? Hvor ankommer jeg i Kassel?

Afgangsstationer for busser i København

Kobenhavn
Kort
Köbenhavns Lufthavn
Kort
Köbenhavn Ingerslevsgade
Kort

Afgangsstationer i København

København H
Kort
Copenhagen
Kort
Österport
Kort
Valby St.
Kort
Nørreport St.
Kort
Ny Ellebjerg St.
Kort

Afgangslufthavne i København

Copenhagen
Kort

Kassel ankomst busstationer

Kassel, Bahnhof Kassel-Wilhelmshöhe
Kort
Kassel Wilhelmshöhe
Kort
Kassel - Kaufungen
Kort

Ankomststationer i Kassel

Kassel-Wilhelmshöhe
Kort
Søg efter København Kassel billetter
Søg efter overnatning i Kassel

3 tips til billigere rejser mellem København og Kassel

Har du besluttet dig for at rejse fra København til Kassel og leder efter måder at spare penge på din rejsebillet? Her er 3 praktiske tips til at spare penge på din rejse. Uanset om du vælger at rejse med bus, tog, fly eller samkørsel, vil disse tips hjælpe dig med at finde de bedste priser på din rejse fra København til Kassel.

  • 1. Undgå ekstraudstyr
    Nogle ekstraudstyr, såsom mad og drikkevarer, der indtages under rejsen fra København til Kassel, kan være dyre og er ikke altid nødvendige på en kort rejse. Hvis du vil spare penge, kan du forsøge at planlægge snacks eller drikkevarer, inden du rejser til Kassel, og bruge gratis alternativer til underholdning, f.eks. at læse en bog.
  • 2. Undgå spidsbelastningsperioder
    Billetter fra København til Kassel er meget ofte billigere, hvis du rejser uden for myldretiden. Ved at undgå disse travle tidspunkter på dagen kan du spare penge på din rejsebillet. Desuden kan det give dig en mere komfortabel rejse, hvis du rejser til Kassel uden for myldretiden.
  • 3. Rejs let
    Hvis du rejser mellem København og Kassel med et selskab, der opkræver ekstra gebyrer for indchecket bagage, hvilket ofte er tilfældet, kan det være klogt at holde din bagage på et minimum for at spare penge. Prøv kun at pakke det allermest nødvendige, og sørg for at tjekke flyselskabets bagageregler, inden du tager af sted til Kassel.

Bus København Kassel

Hyppigheden af afgangene til København fra Kassel varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Kassel, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten København-Kassel varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra København til Kassel på Vivanoda.

Busser mellem København og Kassel har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen København-Kassel, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en København-Kassel bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Studerende, seniorer og børn kan få rabatter på busbilletter fra København til Kassel hos nogle busselskaber. Vi råder dig til at tjekke dette, når du søger efter din billet på Vivanoda, og husk at angive din alder. Du vil derefter kunne se de priser, der gælder for din aldersgruppe.

Busselskaber København Kassel

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Søg efter busbilletter København Kassel

Tog København Kassel

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra København til Kassel, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Togbilletter fra København til Kassel kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Det anbefales at bestille din togbillet fra København til Kassel mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra København til Kassel. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem København og Kassel.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra København til Kassel. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togene mellem København og Kassel er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Togvirksomheder fra København til Kassel

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Søg efter togbilletter til København Kassel

Flyrejser København Kassel

Flyselskaber København Kassel

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Easyjet
Easyjet
Lufthansa
Lufthansa
Søg efter flybilletter København Kassel

Samkørsel København Kassel

Chauffører til samkørsel har ofte begrænsninger for stor bagage på grund af den begrænsede plads i køretøjet. Det anbefales derfor, at du kontakter chaufføren inden din tur til København Kassel for at drøfte disse spørgsmål.

Samkørsel anses generelt for at være en sikker mulighed for at rejse mellem København og Kassel. Det er dog vigtigt at tjekke chaufførernes anmeldelser og bedømmelser, før du booker en tur. Det anbefales også, at du kun deler dine personlige oplysninger med personer, du har tillid til.

Samkørsel anses for at være en mere miljøvenlig løsning end andre transportformer, da det reducerer CO2-emissionerne ved at reducere antallet af biler på vejene. Dette afhænger dog af antallet af personer, der deler det samme køretøj, og køretøjets brændstofforbrug.

Antallet af tilgængelige sæder i en samkørsel fra København til Kassel afhænger af chaufføren og den anvendte køretøjstype. Generelt kan en chauffør tilbyde mellem 1 og 4 sæder.

Den gennemsnitlige pris for en samkørsel fra København til Kassel afhænger af en række faktorer, herunder tidspunktet på året, udbud og efterspørgsel og den anvendte samkørselsplatform. For at få et meget præcist estimat af prisen og tilgængeligheden af en samkørsel fra København til Kassel, start en søgning på Vivanoda ved at indtaste dine rejsedatoer.

På Vivanoda, vores platform til sammenligning af transportformer mellem København og Kassel, har du adgang til alle tilgængelige samkørselstilbud med pris, estimeret varighed og afhentningssteder.

Samkørselsplatform København Kassel

Blablacar
Blablacar
Søg efter en samkørsel København Kassel

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt