Anbefalet rute
København
Rejs direkte til Las Palmas De Gran Canaria med fly
Las Palmas De Gran Canaria
Se priser
Alternative ruter
København
Rejs med tog, bus til Hamborg
Hamborg
Rejs med fly til Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Se priser
København
Rejs med bus til Paris
Paris
Rejs med fly til Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Se priser

Hvordan kommer man fra København til Las Palmas De Gran Canaria?

Planlægger du at rejse til Las Palmas De Gran Canaria fra København og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra København til Las Palmas De Gran Canaria på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem København og Las Palmas De Gran Canaria, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Danske StatsBaner (DSB), Deutsche Bahn, Eurolines, FlixBus eller Air Europa) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem København og Las Palmas De Gran Canaria på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig København-Las Palmas De Gran Canaria-rejse.

På din rejse fra København til Las Palmas De Gran Canaria har du flere transportmuligheder

Bus fra København til Las Palmas De Gran Canaria

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra København til Las Palmas De Gran Canaria, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet København Las Palmas De Gran Canaria

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er København Las Palmas De Gran Canaria-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter København Las Palmas De Gran Canaria

Mange flyvninger forbinder København til Las Palmas De Gran Canaria hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Las Palmas De Gran Canaria på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra København til Las Palmas De Gran Canaria, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for København Las Palmas De Gran Canaria

Afgangsby
København
Danmark
Destination by
Las Palmas De Gran Canaria
Spanien
Kanariske øer
Afstand
3785 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med fly
Søg efter København Las Palmas De Gran Canaria billetter
Søg efter overnatning i Las Palmas De Gran Canaria
Planlæg nemt din rejse fra København til Las Palmas De Gran Canaria med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra København til Las Palmas De Gran Canaria med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem København og Las Palmas De Gran Canaria, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Danske StatsBaner (DSB), Deutsche Bahn, Eurolines, FlixBus eller Air Europa for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem København og Las Palmas De Gran Canaria med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem København og Las Palmas De Gran Canaria

Fordele og ulemper ved at flyve fra København til Las Palmas De Gran Canaria?
Hastighed At flyve mellem København og Las Palmas De Gran Canaria er den hurtigste måde at rejse de 3785 km mellem København og Las Palmas De Gran Canaria på.
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra København til Las Palmas De Gran Canaria, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til København Las Palmas De Gran Canaria har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Las Palmas De Gran Canaria er ofte nødt til at ankomme tidligt til København lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.
Priser Flybilletter fra København til Las Palmas De Gran Canaria kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra København til Las Palmas De Gran Canaria?
Hastighed Tog fra København til Las Palmas De Gran Canaria er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Miljøvenligt Toget fra København til Las Palmas De Gran Canaria anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Tilgængelighed Togstationerne i København eller Las Palmas De Gran Canaria ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger København-Las Palmas De Gran Canaria-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fleksibilitet København Las Palmas De Gran Canaria-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra København til Las Palmas De Gran Canaria?
Service om bord Moderne busser mellem København og Las Palmas De Gran Canaria er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem København og Las Palmas De Gran Canaria, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Priser Busbilletter fra København til Las Palmas De Gran Canaria er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Las Palmas De Gran Canaria (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Komfort Busser mellem København og Las Palmas De Gran Canaria kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Rejsetid Busser fra København til Las Palmas De Gran Canaria er normalt meget langsommere end tog til Las Palmas De Gran Canaria for at tilbagelægge den 3785 km lange strækning.

Hvor skal man starte fra i København? Hvor ankommer jeg i Las Palmas De Gran Canaria?

Afgangsstationer for busser i København

Kobenhavn
Kort
Köbenhavn Ingerslevsgade
Kort

Afgangsstationer i København

København H
Kort
Copenhagen
Kort
Österport
Kort
Valby St.
Kort
Nørreport St.
Kort
Ny Ellebjerg St.
Kort

Afgangslufthavne i København

Copenhagen
Kort

Ankomstlufthavne i Las Palmas De Gran Canaria

Gran Canaria
Kort
Søg efter København Las Palmas De Gran Canaria billetter
Søg efter overnatning i Las Palmas De Gran Canaria

3 tips til billigere rejser mellem København og Las Palmas De Gran Canaria

Har du besluttet dig for at rejse fra København til Las Palmas De Gran Canaria og leder efter måder at spare penge på din rejsebillet? Her er 3 praktiske tips til at spare penge på din rejse. Uanset om du vælger at rejse med bus, tog eller fly, vil disse tips hjælpe dig med at finde de bedste priser på din rejse fra København til Las Palmas De Gran Canaria.

  • 1. Undgå spidsbelastningsperioder
    Billetter fra København til Las Palmas De Gran Canaria er meget ofte billigere, hvis du rejser uden for myldretiden. Ved at undgå disse travle tidspunkter på dagen kan du spare penge på din rejsebillet. Desuden kan det give dig en mere komfortabel rejse, hvis du rejser til Las Palmas De Gran Canaria uden for myldretiden.
  • 2. Sammenlign transportformer
    Det kan være en god idé at sammenligne de forskellige transportformer for at spare penge på din rejse fra København til Las Palmas De Gran Canaria. Selvom det kan virke som den hurtigste mulighed for at komme til Las Palmas De Gran Canaria at flyve eller tage toget, kan samkørsel eller bus ofte være billigere alternativer. Overvej også rejsens længde og ruten for at finde den mest økonomiske løsning, der passer bedst til dine behov.
  • 3. Rejs let
    Hvis du rejser mellem København og Las Palmas De Gran Canaria med et selskab, der opkræver ekstra gebyrer for indchecket bagage, hvilket ofte er tilfældet, kan det være klogt at holde din bagage på et minimum for at spare penge. Prøv kun at pakke det allermest nødvendige, og sørg for at tjekke flyselskabets bagageregler, inden du tager af sted til Las Palmas De Gran Canaria.

Bus København Las Palmas De Gran Canaria

Hyppigheden af afgangene til København fra Las Palmas De Gran Canaria varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Las Palmas De Gran Canaria, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

De fleste busser mellem København og Las Palmas De Gran Canaria er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Busser mellem København og Las Palmas De Gran Canaria har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen København-Las Palmas De Gran Canaria, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en København-Las Palmas De Gran Canaria bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din København-Las Palmas De Gran Canaria-busbillet.

Busselskaber København Las Palmas De Gran Canaria

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter København Las Palmas De Gran Canaria

Tog København Las Palmas De Gran Canaria

Togbilletter fra København til Las Palmas De Gran Canaria kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Det anbefales at bestille din togbillet fra København til Las Palmas De Gran Canaria mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra København til Las Palmas De Gran Canaria. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem København og Las Palmas De Gran Canaria.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra København til Las Palmas De Gran Canaria. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togene mellem København og Las Palmas De Gran Canaria er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem København og Las Palmas De Gran Canaria anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Togvirksomheder fra København til Las Palmas De Gran Canaria

Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Søg efter togbilletter til København Las Palmas De Gran Canaria

Flyrejser København Las Palmas De Gran Canaria

Flyselskaber København Las Palmas De Gran Canaria

Air Europa
Air Europa
Iberia
Iberia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
TUIfly
TUIfly
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Thomas Cook Airlines UK
Thomas Cook Airlines UK
Thomson Airways
Thomson Airways
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Transavia.com France
Transavia.com France
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Cimber Air
Cimber Air
TAP Portugal
TAP Portugal
Air France
Air France
TACV
TACV
Binter Canarias
Binter Canarias
Luxair
Luxair
Transavia.com
Transavia.com
NAYSA
NAYSA
Søg efter flybilletter København Las Palmas De Gran Canaria
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt