Rejser fra København til Menorca

Planlæg din tur fra København til Menorca i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

4 muligheder for at gå fra København til Menorca i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
København
Menorca
  • Få priser
2
København
Hamburg
Menorca
/
  • Få priser
3
København
Düsseldorf
Menorca
/
  • Få priser
4
København
Paris
Menorca
  • Få priser

Rejse København Menorca

Transportformerfly, bus, tog
afstand1856 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra København til Menorca?

Vi tilbyder 4 ruter i tog, bus, flyat forberede din København Menorca tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen København Menorca ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i København og Menorca på et kort samt ruten København Menorca og de forskellige forbindelsespunkter (Mahon Lufthavn, Copenhagen Lufthavn, Kobenhavn Bus Station, Copenhagen Station, København H Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Menorca

Alle transportformer København Menorca

For en tur fra København (Danmark) til Menorca (Spanien) med en afstand på 1856 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Direkte fly København> Menorca bliver den hurtigste måde at nå frem til din destination.
Afslut København ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Copenhagen fjernbetjening CPH 8 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Menorca (Mahon Lufthavn, IATA kode: MAH) drives af Primera Air.
Det er ikke muligt at gå direkte fra København til Menorca uden forandring. Du kan tage togetKøbenhavn-Düsseldorf og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog CityNightLine Borealis af Deutsche Bahn til Düsseldorf forlader fra Copenhagen banegård i København. Ankomst til Düsseldorf vil være på Düsseldorf Hbf Station (1.4 km fra centrum).
Selvom det ikke er muligt at rejse til København Menorca kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen København-Düsseldorf.
Du vil bordlægge en bus til København. Bussen vil slippe dig af i Düsseldorf (0.3 km fra Düsseldorf, Tyskland) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Kobenhavn busstation (ved 1.5 km de København) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Düsseldorf.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)