Rejser fra København til Odense

Planlæg din tur fra København til Odense i tog, bus

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

1 mulighed for at gå fra København til Odense i tog, bus

  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
København
Odense
/
  • Få priser

Rejse København Odense

Transportformerbus, tog
afstand140 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra København til Odense?

Vi tilbyder 1 ruter i tog, busat forberede din København Odense tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen København Odense ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i København og Odense på et kort samt ruten København Odense og de forskellige forbindelsespunkter (Odense Station, Odense Bus Station, København H Station, Københavns Lufthavn Kastrup Station, Österport Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Odense

Alle transportformer København Odense

For en tur fra København (Danmark) til Odense (Danmark) med en afstand på 140 km kan du låne 2 transportformer, eventuelt kombineret bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
København Odense tog er direkte.
Tog af Danske StatsBaner (DSB) til Odense forlader fra København H banegård i København. Ankomst til Odense vil være på Odense Station (0.7 km fra centrum).
Du er heldig, der er en direkte København-Odense bus service, der ofte er den billigste løsning.
Du vil bordlægge en bus til København. Bussen vil slippe dig af i Odense (0.8 km fra Odense, Danmark) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Köbenhavn Ingerslevsgade busstation (ved 0.7 km de København) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Odense.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)