Rejser fra København til Riga

Planlæg din tur fra København til Riga i tog, bus, færge, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

3 muligheder for at gå fra København til Riga i fly, færge, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
København
Riga
  • Få priser
2
København
Göteborg
Riga
  • Få priser
3
København
Stockholm
Riga
/
  • Få priser

Rejse København Riga

Transportformerfly, færge, bus, tog
afstand724 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra København til Riga?

Vi tilbyder 3 ruter i tog, bus, færge, flyat forberede din København Riga tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, færge, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen København Riga ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i København og Riga på et kort samt ruten København Riga og de forskellige forbindelsespunkter (Riga Lufthavn, Riga Ferry Terminal, Copenhagen Lufthavn, Kobenhavn Bus Station, Köbenhavns Lufthavn Bus Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Riga

Alle transportformer København Riga

For en tur fra København (Danmark) til Riga (Letland) med en afstand på 724 km kan du låne 4 transportformer, eventuelt kombineret fly, færge, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Direkte fly København> Riga bliver den hurtigste måde at nå frem til din destination.
Afslut København ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Copenhagen fjernbetjening CPH 8 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Riga (Riga Lufthavn, IATA kode: RIX) drives af Air Baltic eller SAS - Scandinavian Airlines.
Der er ingen direkte overgang til København Riga, så du bliver nødt til at bruge andre midler (tog) at kombinere med færgen for at færdiggøre havkrydsningen Stockholm-Riga.
Du vil starte i Stockholm Frihamnen Terminal havn på 3.3 km de Stockholm ombord på et Tallink skib. Båden vil dock i Riga Port på 1.1 km fra Riga. Vi råder dig til at ankomme til Stockholm Havn for at gå om bord en til to timer før den angivne tid på din reservation.
Selvom det ikke er muligt at rejse til København Riga kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen København-Göteborg.
Du vil bordlægge en bus til København. Bussen vil slippe dig af i Göteborg Nils Ericsonterminal (1.7 km fra Göteborg, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Köbenhavn Ingerslevsgade busstation (ved 0.7 km de København) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Göteborg.
Det er ikke muligt at gå direkte fra København til Riga uden forandring. Du kan tage togetKøbenhavn-Stockholm og brug færge for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Stockholm forlader fra København H banegård i København. Ankomst til Stockholm vil være på Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)